Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 150 10
Sex Studio 336730
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που είχα γράψει την πρώτη κριτική μου για την Κατερίνα.
Σήμερα το πρωϊ, αφού την επισκεύτηκα στο "Στουντιο Καρολαϊν" στην Κατεχάκη 5, φεύγοντας ικανοποιημένος και χαρούμενος, σκέφτηκα ότι είναι δίκαιο να γράψω και άλλη μία.
Όπως και στην πρώτη κριτική μου, δεν θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες της συνέυρεσης. Θα πω απλά ότι πηγαίνοντας το μεσημέρι (γύρω στις 12:00) ήθελα πολύ να την δω αφού είχε περάσει αρκετός καιρος από την τελευταία επίσκεψή μου, ωστόσο δεν είχα πολύ καλή διάθεση. Αντίθετα, φεύγοντας, αισθανόμουν μια ικανοποίηση. Αυτό για μένα σημαίνει επιτυχημένη συνάντηση.
Το Κατερινάκι, είναι ένα πλάσμα που και σαν εμφάνιση, και σαν "παρέα" με καλύπτει απολύτως. Έχει ένα κορμάκι που δεν χορταίνω να το φιλάω, να το ζουλάω και να το γλύφω. Μεγάλο χαμόγελο . Έχει μια φατσούλα που είναι (σχεδόν) πάντα μέσα στη γλύκα και στο νάζι. Παίρνοντας (πάντα) το πρόγραμμα "full" μένει μετά πολύ ώρα και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, πάντα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. π.χ. αυτή τη φορά , έχοντας δει και τις νέες της φωτό, (οι οποίες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ) συζητάγαμε για αυτές και μου έκανε και μια-δυο πόζες που της ζήτησα (προς αποφυγήν παρεξήγησης, προφανώς δεν την φωτογράφησα, οι πόζες ήταν απλά αντιγραφή εκείνων των φωτό). Ειδικά εκείνη που είναι στο τζακούζι με το ΚΩΛΑΡΑΚΙ της απέξω, είναι όλα τα λεφτά!!!
Σε τελική ανάλυση, αυτό τον καιρό, κατά τον οποίο ΔΕΝ πειραματίζομαι, πηγαίνω μόνο στην Κατερίνα. Και θα συνεχίσω να πηγαίνω όσο εκείνη εξακολουθεί να εξασκεί το λειτούργημα.
Κατερινάκι, εάν διαβάζεις, ευχαριστώ και για σήμερα μωράκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
asximos100
Μέλος
Εγγραφή:
5 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
69
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2015
Διαφωτιστική η κριτική σου συναγωνιστή - θυμάσαι αν το στηθος της είναι φυσικό;
18 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το βυζακι της ειναι φυσικοτατο.
18 Αυγούστου, 2015
Ευχαριστώ τυπε μου για την απαντηση
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3