Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169849
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εδώ και μήνες διάβαζα τις κριτικές σας και βάσει αυτών κατέθετα τον οβολόν μου εκεί που έκρινα από τα γραπτά σας. Από εδώ φυσικά έμαθα για την Ειρήνη την οποία είχα τσεκάρει μια φορά στο παρελθόν και εντυπωσιάστηκα αφού αυτά που συνάντησα ταίριαζαν ακριβώς σε αυτά που οι κριτικές των μελών εδώ υπόσχονταν.

Προχθές λοιπόν κι ενώ βαριόμουν είπα να περάσω από την Ειρήνη μετά από 2 χρόνια από την τελευταία φορά να δώσω μια μάχη με αυτό το σκυλί του πολέμου.

Η αξιαγάπητη τσατσά δεν σπάει νεύρα και είναι πολύ διακριτική. Πήρα το ακριβό πρόγραμμα και εισήλθα στα ενδότερα. Μετά από κάνα 10λεπτο να τη και η Ειρήνη. Ακολούθησε επική μάχη με (για μια ακόμη φορά) την καλύτερη πίπα της ζωής μου. Θα μπορούσα να τελειώσω μόνο με αυτό, δεν χρειάζεται να επεκταθώ, το ζήτημα "η πίπα της Ειρήνης" έχει αναλυθεί πολλάκις.

Κατευθείαν πρωκτικό για τη συνέχεια, κλασσικά στα 4, μπήκα πιο εύκολα κι από μουνί και αυτό λίγο με ξενέρωσε. Έχει ανοίξει για τα καλά η πίσω τρύπα (λογικό με τόσες αποθεωτικές κριτικές εδώ μέσα) κι έτσι τη γύρισα λίγο ανάσκελα μπας και νιώσω λίγη παραπάνω πίεση αλλά δεν κατάφερα και τίποτε σπουδαίο.

Κλασικό τελείωμα με πίπα, οι σπασμοί μου ήταν έντονοι αλλά το σκυλί το μαύρο δεν έπαιρνε το στόμα της από το πουλί μου με αποτέλεσμα να νιώσω λίγο άβολα και να της πω "τραβήξου χύνω" (σεβασμός στον εργαζόμενο). Τραβήχτηκε πράγματι και κάπως έτσι ένα ωραίο απόγευμα έλαβε τέλος.

Κοινώς, όσοι θέλετε πάθος, ένταση, ποιοτικό σεξ άνεση χρόνου και χαλαρή ατμόσφαιρα δεν έχετε παρά να τσεκάρετε την Ειρήνη. Το πρόσωπό της είναι λίγο ανθρωποδιώχτης οκ, αλλά αν δεν σκαλώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να μη γουστάρετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού