Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία κατά προσέγγιση.
Επίσκεψη στη Λένα πριν καμιά 15αρια μέρες, Νικ. Ουρανού 1Α εμπνεόμενος από τις φωτό και άλλες κριτικές, εν μέσω capital control.Κουλ Δεν κυκλοφορούσε ψυχή στη περιοχή οπότε κ στο εν λόγω σπιτάκι ήμουν μόνος.
Η τσατσά σχεδόν βαριεστημένη περιέγραψε εν τάχει τα προγράμματα (η κοπέλα δεν εμφανίστηκε κάτι το οποίο με ξένισε όταν το σκέφτηκα αργότερα, αλλά επειδή είχα δει τις φωτό εκείνη την ώρα δεν είπα κάτι) και μπήκα με το γυμνό κλαρίνο στα 50 γιούρια.Ναι! Το δωμάτιο μικρό κ ικανοποιητικό με τσιμεντένιο κρεβάτι κ έναν μεγάλο καθρέπτη προς τη μεριά των ποδιών για εύκολη all-around επίβλεψη. Ντουζάκι κ στο 10λεπτο σκάει μύτη το ρωσιδάκι.Προσκύνημα Πρόκειται για κλασική ρωσίδα μέτριου αναστήματος (με το τακούνι βέβαια ανεβαίνει αρκετά), ωραίο κορμί χωρίς πατσοκοίλια κ κυτταρίτιδες, με τέλειο αφράτο πεταχτό κωλαράκι Έρωτας μέσα στο οποίο χανόταν το μικροσκοπικό στριγκάκι και πλούσιο στητό στήθος! Θα είμαι πολύ περίεργος να πω ότι το μέγεθος ήταν μέτριο προς μεγάλο αλλά λίγο το σχήμα τους με χάλασε?? Θα το πω κ ας είμαι. Ήταν κάπως...μυτερό για τα γούστα μου πάντα.Γλώσσα Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο, αφήνει τη τσάντα κ στέκεται μπροστά μου μιας κ έτυχε να είμαι όρθιος. Κοιτιόμαστε. Συνεχίζουμε να κοιτιόμαστε. Χμμμ; Λέω μέσα μου, "κοίτα να δεις που θέλει να ρίξεις κέρμα για να πάρει μπρός κ δεν έχω γαμώτο μου". Σημειωτέον για την ιστορία να διευκρινίσω ότι δεν έχω κάτι αποκρουστικό πάνω μου, που πιθανόν να την έκανε να στέκεται σαν αποχαυνωμένο έτσι μπροστά μου. Μην τα πολυλογώ κάνω κίνηση κ την πλησιάζω, αρχίζουμε λίγα φιλιά στα όρθια (όχι γλωσσόφιλα, τα οποία δεν δέχεται) και πέφτω ανάσκελα στο κρεβάτι. Αφού αφαιρεί τα περιττά εσώρουχά της, κάθεται στα 4 ανάμεσα στα πόδια μου κ αρχίζει το σολο κλαρίνο. Ικανοποιητικό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ναι μεν έπαιρνε μεγάλο μέρος μέσα στο στόμα της, αλλά από την αρχή μέχρι που την σταμάτησα αρκετά λεπτά πιο μετά ο ρυθμός ήταν ίδιος - σταθερός - μονότονος χωρίς περιποίηση στα καμπανέλια. Επίσης, κατά τη διάρκεια σταματάει κ μου λέει να μη χύσω στο στόμα της (Μαλακία). Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο καθρέπτης που προανέφερα έκανε τη δουλειά του κ μου χάριζε απίστευτη οπτική στην πραγματικά τρομερή κωλάρα της! Ναι! Αφού λοιπον μου τον είχε κάνει πέτρα την σταμάτησα κ τη λέω αρκετά πάμε στο ψητό. Μου φοράει την απαραίτητη προφύλαξη και ξεκινάμε πρώτη στάση στα 4. Εδώ πραγματικά της βγάζω το καπέλο. Τρομερή αντοχή παρά το σφυροκόπημα με κοφτές χαμηλόφωνες κραυγές ηδονής εκ μέρους της. Το θέαμα επίσης τρομερό. Γενικά το κορίτσι έχει απίστευτο πάτο. Ναι! Το κωλαράκι φαινόταν δουλεμένο καθώς τη γαμούσα κ της άνοιγα τα κωλομέρια αλλά δυστυχώς δεν το δίνει. Συνεχίζουμε δεύτερη στάση ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους μου. Εκεί λίγο φάνηκε να μην αντέχει καθώς δεν με άφηνε να μπω τελείως μέσα της παρά της λαμογίστικες προσπάθειές μου να της κρατάω τα χέρια. Λίγο ξενέρα το ότι το σχετικά σφιχτό μουνάκι της δεν ήταν τέλεια ξυρισμένο όπως μου αρέσει. Το τέλος πλησίαζε κ αύξησα λίγο το ρυθμό μου για μεγαλύτερη απόλαυση Κατσικογάμης
Κ τότε μάγκες κάνω κάτι για το οποίο θέλω την άποψή σας γιατί νομίζω ότι έκανα μαλακία. Καθώς λοιπόν τελείωνα, τραβιέμαι από μέσα της βγάζω το προφυλακτικό κ τα ρίχνω στη κοιλιά της. Money Mouth Το τι έγινε δεν λέγεται. Αυτή αρχικά σάστισε που βγήκα έτσι απότομα κ με το που τρώει τα πρώτα σκάγια στη κοιλιά πετάγεται από το κρεβάτι κ αρχίζει να λέει κάτι "μπλιαχ μπλιουχ ντεν κάνει" κ κάτι τέτοια. Λόγω έλλειψης εμπειρίας κόμπλαρα. Την λέω ρε συ δεν το ήξερα κ ζητάω συγγνώμη. Αυτή κάνει ντουζ κανονικά εκεί στο δωμάτιο βγαίνει κ μου ζητάει κ αυτή συγγνώμη για την αντίδρασή της και μου λέει "εσύ κάνει αυτό αλλά άλλο έρτει κ τέλει γκλυψει εκεί". Χαιρετηθηκαμε κ αποχώρησε.
Γενικά ήταν ικανοποιητική εμπειρία με την κοπέλα να προσπαθεί αρκετά χωρίς όμως να ξεχωρίζει σε κάποιο τομέα πλην του ότι έχει απίστευτο κωλαράκι για τους λάτρεις των πισωκίνητων. Η φάση χάλασε από το συμβάν στο τέλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λένα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού