Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 16 10
Sex Studio 67139
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο 108 για τη Ζακλυν πριν από 3-4 ημέρες . Μαζί της ήταν και άλλη μια κοπέλα αλλά εγώ είχα κλειδώσει το στόχο.

Σαλονάρει η Ζακλυν με αέρα και άνεση, προμιλφ, δεν είναι skinny αλλά ούτε και χοντρή, ακριβώς όπως γουστάρω τη γυναίκα. Οι φωτογραφίες αποδίδουν την πραγματικότητα.
Μπαίνω με απλό πρόγραμμα. Τελειώνω το ντουζακι και έρχεται η κοπελιά.

Τυπικές κουβέντες και αρχίζω τα φιλάκια σε λαιμό-σωμα τριψίματα κλπ.
Δάχτυλο δεν της αρέσει οπότε συνέχισα με τη γλώσσα και άρχισα να φιλαω και να γλύφω μπούτια και κωλομερια. Μοσχομύριζε, άρχιζα να γυροφέρνω την ευαίσθητη περιοχή της, αυτή το απολάμβανε οπότε συνεχίζω περιμετρικά και κάνω περάσματα με τη γλώσσα μου από τη κλειτορίδα, δεν φέρνει αντίρρηση και αρχίζω να τη γλύφω και να τη ρουφαω κανονικά, η Ζακλυν γούσταρε κουναγε τη λεκάνη της και έβγαζε καβλιαρικους αναστεναγμούς.

Μετά μου λέει ότι είναι σειρά της να με φτιάξει και αρχίζει με απαλά φιλάκια από λαιμό στήθος κατεβαίνει κάτω γλύφει αρχιδια, περνά με μεγάλη μαεστρία το προφυλακτικό με το στόμα και αρχίζει ένα υγρό κλαρίνο με εναλλαγές, με μπουκώματα με χτυπήματα με προσπάθειες για deep throat. Την πίπα την έχει η γκόμενα. Κάνω προσπάθεια για κωλοδακτυλο αλλά τρώω πόρτα, αλλάζει στάση και έβλεπα τη κωλαρά της στο καθρέπτη στημένη για πισωκολλητο.

Ήμουν στα όρια μου να χύσω, της λέω κάτσε όπως είσαι πηγαίνω όρθιος πίσω της και μπαίνω μέσα της χωρίς να έχει βάλλει κρέμα , αυτή φώναζε και κουναγε τη λεκάνη της, τη πλακώνω στα κωλοσκαμπιλα και της λέω να αλλάξουμε, μου λέει ότι θέλει να είναι από πάνω με καβαλάει και αρχίζει ένα ροντέο με ανεβοκατεβάσματα και κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της, δυστυχώς δεν άντεξα άλλο και τέλειωσα έτσι με μεγάλη ένταση, αυτή συνέχισε να κουνιέται ώσπου της είπα να σηκωθεί.

Επιγραμματικά η γκόμενα το ζει αυτό που κάνει, δεν κλέβει δεν κοροϊδεύει, και για αυτό θα ξανάπαω προετοιμασμένος για μεγαλύτερη διάρκεια .
Μου έκανε δώρο το 69 χωρίς να ζητήσω τίποτα και ήταν πολύ καθαρή. Βαθμολογία η μέγιστη που επιτρέπει το σύστημα, κανονικά συμμέτοχη διάθεση και σχέση απόδοσης τιμής θα έβαζα 9.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
21 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
15
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού