Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367807
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εκανα μια τσαρκα συζητωντας την τιμη σε διαφορα στουντιο. Μεχρι 60 την πηγαινανε, ακομα και σε μαγαζια της ιδιας αλυσιδας. Τα ειχα τα λεφτα και με το παραπανω, αλλα δεν μου αρεσε η ιδεα του να δωσω τοσα αυτη την περιοδο, αφου καποιοι το σεβονται και ριχνουν την τιμη. Ετσι εγινε και στο Κ3, η Λαουρα συμφωνησε να ριξει το αυταρχικο στα 50Ε. Και περασα....
Η κοπελα ειναι μελαχρινη, με τρομερα βυζια, εχει χαλαρωση στην κοιλια πλεον, εχει ωραια ποδια, πατουσες νο 38 αλλα αξυριστες γαμπες! Για το προσωπο οι αποψεις ειναι ποικιλες, εμενα μου αρεσει!
Εκανα μπανακι και ηρθε. Διαλεξαμε εργαλειο και αρχισαμε με εμενα να πεφτω να της γλυψω τα ποδια, τα οποια ειχαν και λιγες φλεβιτσες. Με ανοιγε με δαχτυλο και ξεκινησε τις πρωτοβουλιες: Μου ζητησε αυτο που θα της ζηταγα, να με παρει στα 4 οπως ημουν, κατι που εκανε με πολυ ωραιο τροπο! Επαιζε με τα αρχιδια και τον πουτσο μου, ελεγε προστυχολογα, πολυ καλη! Μετα ανεβηκαμε στο κρεβατι, ιεραποστολικο. Εκει τελειωσα πολυ γρηγορα, για 2 λογους! Ο πρωτος ηταν η τρομερη της τεχνικη στη διεισδυση, και ο δευτερος οι βυζαρες της..... Πραγματικα και τα 2 ηταν εξωπραγματικα.
Δεν ξερω αν φταιει το οτι μου κατεβασε την τιμη, αλλα εφυγε σαν σιφουνας!
Τελοςπαντων, περασα πολυ καλα, ηταν προστυχη που μου αρεσει, αν φυγει και η χαλαρωση απο την κοιλια θα ειναι παλι τουμπανο οπως πιο παλια.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, kotsos81

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2015
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΚουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1