Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157569
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τελευταια φορα που ειχα παρει την Νικολ ητανε πριν μερικα χρονια στον Βαρδαρη σε μια βραδια οπου το εξτρεμιστικο παγανιστικο τερας ειχε φετιχυσει αρρωστα τα κοκκινα λεια stockings. Eκτοτε η μονη συνδεση με εκεινη την πορνονυχτα ητανε οι κριτικες του al για την πορνονικολ που καταφερναν να με κανουν πυραυλο μεσα απο την πορνοαφηγηση.
Χθες η γκαβλα ειχε χτυπησει κοκκινο και η φαση τραβουσε δικροκο αλλα ενα συνολο τρομολαγνων και ραγιαδων ειχε αδειασει τα ΑΤΜ (τουλαχιστον να πετατε τις αποδειξεις απο τα ΑΤΜ στα σκουπιδια και οχι στον περιβαλλοντα χωρο, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ).
Eν τελει ειχα μεινει με μια βολη και επρεπε να ειναι ευστοχη οποτε η επιστροφη στην Νικολ ητανε μονοδρομος. Η τσατσα την φωναζει στο σαλονι και βγαινει η πορνοΝικολ μεσα στο ημιφως. Μακρυ, πλατινε μαλλι, προσωπο που δεν ειναι το δυνατο της σημειο, βυζαρες, χαλαρο γενικα σωμα αν και το παλευει με γυμναστηριο, κωλος που σχηματιζεται ομορφα στα 4 και silver heels. Περασα στο δωματιο και περιμενα τον ηχο των τακουνιων...μετα απο λιγο εγινε πραγματικοτητα ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ "Geia soy mwro moy" Ναι!
Εβγαλε το πορνοφωσφοριζε φορεμα και ξαπλωσε πανω μου για προκαταρκτικη δραση. Φιλια, πορνοδαγκωματα, δυναμικο espanol και αρχιδογλειψιμο ηταν το κυριο μερος των προκαταρκτικων. Περασε καποτα με το στομα και ξεκινησε το δυναμικο νικολιστικο τσιμπουκι που τον παιρνει σφιχτα και σιγα σιγα ολο και πιο βαθεια. Ταυτοχρονα χαθηκα μεσα στις βυζαρες της που ειναι σαν οαση στην ελλειψη στηθικης ρευστοτητας στην πολη μας.
Η πρωτη σταση μας βρηκε στην ιεραποστολη οπου αρχικα με τραβηξε πανω της και μετα σε διαφορες πορνοπαραλλαγες των ποδιων της. Ακολουθουσα ειδωλολατρικα την καμπυλη των πορνοheels σε καθε σταση και η γκαβλα ανεβαινε σε νεα επιπεδα.
Εχει ενα θεμα με το μουνι της που ειναι μικρο απο οτι μου ειπε και δεν ειναι για δυνατο γλεντι αλλα πιο πολυ για πορνοαισθησιακη κατασταση. Μετα την εβαλα στο πλαι οπου τα πεταξα αρρωστα μετα απο λιγο κρατωντας τις βυζαρες της.
Δεν βιαστηκε να φυγει, εμεινε αρκετη ωρα οπου γραψαμε ενα νεο ποιημα υπερ του αιδοιου. Κουλ
Απο τις καλυτερες περιπτωσεις στην νυχτερινη κατασταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού