Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην Έλενα δεν είχα ψηθεί να μπω τόσους μήνες κυρίως λόγω εμφάνισης. Εντελώς υποκειμενικά, έτσι; Δεν είναι ο τύπος μου, εγώ γουστάρω κυρίως λεπτούλες και σπανίως θα κάνω παρασπονδίες με κοπέλες σε μεγαλύτερα κυβικά (και όποτε το κάνω, συνήθως το μετανιώνω). Εμφανισιακά έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία κατά τη γνώμη μου, της έβαλα ένα 6 στην εμφάνιση, γι άλλους κάλλιστα μπορεί να είναι ένα 9, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Όποτε την πετύχαινα την έβλεπα τυλιγμένη με κορσέδες κλπ., χθες την είδα με στρινγκ και πήρα μια καλύτερη ιδέα για το σώμα της. Δυνατά της σημεία εμφανισιακά το πρόσωπό της και κυρίως τα μάτια της, όπως και η σκουρόχρωμη επιδερμίδα της. Δεν θα έφτανα σε σημείο να την χαρακτηρίσω καλλονή πάντως. Αδύνατα σημεία το μεγαλοπεσμένο στήθος της και τα παραπανίσια κιλά, έχει μπακίτσα και ασουλούπωτο κώλο ο οποίος στρώνει κάπως στα τέσσερα. Ένα μεγαλούτσικο τατού χαμηλά στο πόδι. Τσατσά η σπορού, αυτή η γυναίκα έχει ταλέντο στο να δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δώστε της ένα σουτ επιτέλους..

Όπως είπα, η Έλενα δεν είναι ακριβώς του γούστου μου εμφανισιακά, αλλά μερικές φορές η περιέργεια υπερισχύει. Πέρασα με γυμνό τσιμπούκι στα 40ε. Ήρθε στο δωμάτιο με χαχαχούχα διάθεση, κάποια ελληνικά τα οποία επιτρέπουν μια βασική συνεννόηση. Μπαλαμούτι για ώρα, φιλιά στο στόμα τα οποία πήγε να τα κάνει γλωσσόφιλα, αλλά τα απέφυγα γιατί δεν τα είχα ανάγκη μ΄αυτήν, επικεντρώθηκα σε άλλα σημεία του σώματός της. Έντονο άρωμα το οποίο μένει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε παντρεμένους. Κάθησε πάνω μου και έκανε το γνωστό τρίψιμο πάνω στην πούτσα που κάποιους μπορεί να τους τρομάξει, άλλους να τους βάλει ιδέες. Γυμνό τσιμπούκι το οποίο ήταν *σούπερ*, χωρίς χέρι, υγρό και με το σωστό ρυθμό και πίεση, εκεί σκέφτηκα να της τα πετάξω όλα στο στόμα, αλλά ήθελα να γαμήσω και λίγο πρώτα. Πρώτη στάση μ΄αυτή από πάνω, κοπανήθηκε καλά και γρήγορα, την ξάπλωσα πάνω μου και ανέλαβα δράση εγώ από κάτω παίζοντας με την κωλοτρυπίδα της, γύρισμα ιεραποστολικά σε μεσαίο τέμπο και μετά στα τέσσερα. Δεν συγκινήθηκα αρκετά για να τελειώσω εκεί, έπρεπε μάλλον να βγάλω προφυλακτικό και να αδειάσω στο στόμα της αφού τα κάνει αυτά. Προτίμησα να της πω να ανέβει από πάνω και πάλι, έτσι και έγινε και τελείωσα μετά από σύντομο κοπανητό μ΄αυτήν σε στάση σκαμνάκι. Παρατήρησα ότι η διάθεσή της στην όλη πορεία της συνεύρεσης έπεσε από ενθουσιασμό σε κάτι σαν υποτονικότητα, δεν υπήρξε η τρελή χημεία στο γαμήσι εδώ που τα λέμε και την έκοψα και για λίγο κυκλοθυμική. Χρόνος γύρω στο τέταρτο περίπου.

Αυτό που μου έμεινε ως αξιοσημείωτο θετικό είναι το πολύ καλό τσιμπούκι της, πλάκα πλάκα καιρό είχα να μου τον περιποιηθούν έτσι. Από κει και πέρα αυτοί που θα γουστάρουν την εμφάνισή της, μάλλον θα περάσουν και καλά. Δεν τρέχω να ξαναπάω, δεν με πειράζει που δοκίμασα. Επαναλαμβάνω, όλα αυτά προσωπικές απόψεις και εμπειρία, ο καθένας μας έχει τα γούστα του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού