Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας πληροφορηθεί ότι η Εύα πλέον εμφανίζεται στο παρόν studio και ξέροντας την ιστορία που κουβαλάει από το studio της Πιπίνου αποφάσισα να την επισκεφτώ. Η πρόσβαση σε όσους είναι στα βόρεια προάστια σχετικά εύκολη (αττική οδός - εθνική έφτασες). Μπαίνω στο studio η τσατσά μου αναφέρει ότι έχει 2 κοπέλες τις λέω μην μπαίνει στο κόπο ήρθα για την Εύα. Την φωνάζει και βγαίνει κουνάμενη συνάμμενη. Μια χαρά το κορίτσι με ελαφρώς αυξημένη περιφέρεια χωρίς όμως να χαλάει την όλη εικόνα που είναι θετική. Κατατάσεται στην κατηγορία BWB!!ΓλώσσαΓλώσσα
Πάιρνω πρόγραμμα στα 80 με ελεύθερο στοματικό και μπαίνω σε ένα τρελλά μεγαλο δωμάτιο!!! Πρώτη φορα στο συγκεκριμένο studio δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο. Με μεγάλη ντουζιέρα, Tv, καθιστικό, καθρέπτες κλπ. Καθαρό και τακτοποιημένο. Σε λίγο έρχεται η Εύα και χωρίς χρονοτριβή ξεκινάμε με χαμούρεμα στα όρθια, προσπαθεί να αποφεύγει τα γλωσσόφιλα (αν επιμείνεις κάτι παίρνεις) και σιγά σιγά κατέβαινε παιρνώντας την γλώσσα της από όλο μου το σώμα. Καταλήγει στο "κάτω κεφάλι" όπου με εμένα όρθιο ξεκινάει μια πίπα όλα τα λεφτά. Χωρίς χέρια, αλλάζοντας ρυθμούς πότε αργά πότε γρήγορα και με "χαοτικά" deep throat με μεγάλη ορμή να το καταπίνει όλο!!!Ναι!Ναι!
Συνεχίσαμε στο κρεβάτι με συνέχεια του στοματικού σε διάφορες στάσεις, γύρισμα σε 69 που περιποιήθηκα δεόντος το μυρωδάτο μουνάκι της ενώ αδιαμαρτήρητα δέχτηκε και δάχτυλο πίσω. Σε ερώτηση για πρωκτικό μου είπε δεν (αν και μου φάνηκε δουλεμένη). Συνέχεια σε διάφορες στάσεις reverse cow, cow ιεραποστολικό ενώ κάθε φορά που αλλάζαμε στάσεις έριχνε και ένα γρήγορο deep!! To τέλος ήρθε με ιεραποστολικό και τα πόδια της τεντωμένα ανοικτά σε σπαγκάτ με εμένα να την καρθώνω με όλη μου την ορμή.
Η κοπέλα είναι πολύ καλή, δεκτική σε όλα ενώ αντέχει σε χοντρές πιέσεις. Το δε στοματικό της από τα καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Εύα2
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού