Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η ημερομηνία πρόσφατη αλλά ενδεικτική. Αργά βράδυ καθημερινής και κατηφορίζω προς το εν λόγω ίδρυμα. Βάρδια είχαν η Ζανετ και η Αλεσια (νέα κοπέλα). Πρώτη σαλονάρει η Ζανετ, με πολλή θετική ενέργεια και ζεστό χαμόγελο, φορώντας ένα κόκκινο σετ εσωρούχων που την κολάκευαν ιδιαίτερα οπότε ο στόχος είχε κλειδώσει. Δεύτερη σαλονάρισε η Αλέσια ούσα αμήχανη και χωρίς να αγγίζει τα ελ´αχιστα στάνταρ του γούστου μου (προσωπική γνώμη), έδωσα το 50άρικο και τοποθετήθηκα σε δωμάτιο.

Η Ζανετ για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για μια ψιλή γυναίκα με μαλλιά μέχρι τους ώμους και καλές αναλογίες πλην του στήθους της που είναι σχετικά μικρό.

Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπαίνει στο δωμάτιο η Ζανετ ξαπλώνει δίπλα μου και μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση για να σπάσει ο πάγος ξεκινάει τα προκαταρκτικά της με χάδια και φιλιά σε όλο μου το σώμα, από πάνω προς τα κάτω με περιποίηση της επίμαχης περιοχής. Στη συνέχεια πέρασμα λάστιχου και ξεκίνημα πίπας χωρίς χρήση χεριού με deep throats. Εδώ να σημειώσω πως πρώτη φορά στην μέχρι τώρα "καριέρα μου" διήρκεσε πέραν του συνηθισμένου γύρω στα 4 με 5 λεπτά. Η θέση του σώματος της ήταν τέτοια που μου επέτρεψε δακτυλοσκόπηση κάτι που φάνηκε ότι της άρεσε.

Ξεκίνημα σεξ με την Ζανετ σε reverse cowgirl σε γρήγορο ρυθμό και αληθοφανή βογγητά, μετά της ζητάω να έρθει από πάνω όπου με βαθιά καθίσματα που έκανε βάρεσα κόκκινο και τελείωμα στα 4 με θέα τα όμορφα οπίσθια της.

Αγκαλιές και social time και αποχεραιτισμός με φιλάκι.

Συμπερασματικά η Ζανετ είναι μια όμορφη κοπέλα, επαγγελματίας που θέλει ο πελάτης να περάσει καλά και κατά την άποψη μου τίμησε το 50άρικο. Σίγουρα θα την επισκεφθώ στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού