Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τελευταία λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω τα μασάζ και το έχω ρίξει στα στούντιο... Έτσι λοιπόν βραδάκι κατεβαίνοντας την Συγγρού και ενθυμούμενος την καλή εμπειρία που είχα με την Αλεξάνδρα παρκάρω και μπαίνω να δω τι παίζει (έλπιζα να την ξαναπετύχω μια και δεν εμφανίζεται πλέον στις βάρδιες). Η ευγενική κυρία της υποδοχής μου λέει ότι είναι εδώ η Εύα η πορνοσταρ και με ρωτάει εάν την ξέρω. Όχι της απαντάω μόνο από κάτι φωτο στο σαιτ και την φωνάζει να έρθει. Βγαίνει λοιπόν κουνάμενη συνάμενη και έρχεται στο σαλόνι. Γειά σου αγάπη μου μου λέει είμαι η Εύα. Γεια σου της λέω. Η εμφάνιση της είναι έτσι & έτσι. Μελαχρινή με φτιαγμένα τσιμπουκόχειλα κάργα, βύζοι σιλικονούχοι κρεμαστοί, αδύνατη πολύ με μικρό πεσμένο κωλαράκι και πόδια αδύνατα ειδικά στην γάμπα. Εμφάνιση λοιπόν "χτισμένης" πορνοστάρ....
Τι προγράμματα κάνει ρωτάω? Τα πάντα όλα μου λένε. Και όταν λέμε τα πάντα όλα τα εννοούν όλα!! Το σκέφτομαι. Από πορνοστάρ στο παρελθόν δεν έχω καλές εμπειρίες μια και οι περισσότερες που έχω πάρει στο παρελθόν ως city tour ήταν απαράδεκτες (π.χ.Lisa Sparkle, Angelina Love κλπ) με εξαίρεση την Donna Bell και την Angelica Heart που ήταν το κάτι άλλο. Δεν γαμιέται λέω ας δοκιμάσω και μια Ελληνίδα πορνσταρ. Προγραμμα φουλ τα πάντα όλα.

Μετά από λίγο και αφού έχω κάνει το μπάνιο έρχεται η πορνοσιτάρ!! Αμέσως μου προτάσει τα στήθη της κα αρχίζει την πίπα. Βαθιά και με διάρκεια ενώ περιποιείται και τα @@. Πέρασμα ελαστικού και με καβαλάει. Εκεί αρχίζει το ξενέρωμα. Αρχίζει να βγάζει παρατεταμένες κραυγές "ηδονής" σε περιοδικά διαστήματα ανά 20 δευτ. λες και γυρίζαμε τσόντα. Πω ρε πούστη λέω μέσα μου τί κάνει? Συνεχίζουμε με πισοκωλλητό όπου και της το γυρν'αω σε anal χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση. Αλλά οι αναστεναγμοί και οι κραυγές εκεί!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Μην αντέχοντας άλλο να ακούω τις μαλακίες το βγάζω πετάω το ελαστικό και της το δίνω στο στόμα. Έτσι τουλάχιστον έπαψε. Και μου κάνει ένα ρούφηγμα η ρουφιάνα άλλο πράγμα.Ναι!Ναι! Μην μπορώντας άλλο κατέθεσα μέσα στο στόμας της. Το τελιωτικό στο στόμα είναι από τα καλύτερα της πιάτσας και αυτό που στο τέλος έσωσε την κατάσταση.

Εαν ξαναπεράσω μαζί της θα είναι μόνο για αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εύα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2015
Πόσο πήγε το μαλί ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1