Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα σας πω μια ιστορια...παει λιγος καιρος που εβλεπα ενα ονειρο οτι γαμουσα ακαποτα. Στο τελος η abstract τυπισσα που καρφωνα μου ειχε πει "Δεν μπορεις να γαμησεις ακαποτα εκτος μπουρδελου...θα επιχειρησουν να γαμησεις εντος...ΠΩΣ?"

Ξεκιναω μικρη τσαρκα και πρωτο σπιτι στην λιστα ηταν το Κεφαλληνιας. Με υποδεχεται η μανταμ που btw ειναι απο τις πιο ευγενικες διαχρονικα και φωναζει την Λαουρα.
Η Λαουρα ειναι μια ξανθια μιλφ, πολυ γεματη, βυζαρες, μπουταρες, κωλαρα. Γενικα απο εμφανιση απευθυνεται σε ατομα που ηδη εχουνε τιμηθει με τα ανωτατα παρασημα στην πορνομαχη. Δεν ειχα σκοπο να κατσω αλλα συνηθως αυτες οι μιλφ εξισορροπουν την εμφανιση τους με πολυ καλη αποδοση στο δωματιο. Λιγο οι φολες που ειχα φαει τις προηγουμενες μερες, λιγο η ευγενεια της μανταμ εδωσα το πορνοπαραβολο και περασα.
Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο και μετα απο λιγο σκαει η Λαουρα, ηρθε κοντα μου και αφου πεταξε τα λιγοστα εσωρουχα ξεκινησε προκαταρκτικη εξεταση. Πολυ δυναμικη με υπομονη χωρις να νοιαζεται για τον χρονο, φιλια σε ολο το σωμα, αριστο τεχνικο παιξιμο στην περιπουτσια περιοχη, espanol.
Η πουτσα μου σπαρταρουσε αναμεσα στις βυζαρες της και αφου χαθηκα για λιγο μεσα τους της ειπα να βαλει καποτεν. Την εβαλε και αρχισε τσιμπουκι, εκανε κατι κολπα με την γλωσσα της και μετα τον ρουφουσε, ταυτοχρονα επαιζε και με τις μπαλες αλλα το εκανε αντιθετα απο την φορα της στυσης, και επειδη εχω και ενα μινι προβλημα που μου ειχε αφησει η Βανεσα με το σκυλογαμησι της πριν χρονια στον Βαρδαρη, πονουσα και της ειπα να σταματησει.
Πρωτη σταση καρφωθηκε απο πανω οπου ποτε επαιρνε αυτη την πρωτοβουλια, ποτε εγω και ποτε συγχρονιζομασταν ταυτοχρονα στην μαχη. Πολυ σφιχτομουνα, επαιρνα ματι και το σκηνικο απο διπλα στον καθρεφτη και ειχα καταφτιαχτει. Γυρισε με δικη της πρωτοβουλια στα 4 οπου κι εκει ειχα δυσκολια στην διεισδυση λογω σφιχτομουνιασης. Την καρφωνα ποτε αργα ποτε πιο γρηγορα κι αυτη πορνοβογγουσε δυναμικα. Σε μια φαση ενιωσα εντονο τσουξιμο στο εργαλειο και σκεφτομαι οτι θα ειναι απο το σφιξιμο καποτας μουνιου. Μετα ομως απο λιγα δευτερολεπτα το τσουξιμο εξαφανιστηκε και η αισθηση εγινε ξαφνικα πορνοπαραδεισια. Μνημες απο παρομοια πορνοαισθηση στο απεναντι δωματιο του ιδιου οικου ηρθαν αλλα τελικα δεν εμειναν προς παραδειγματισμο.
Συνεχισα ετσι με πολυ δυνατο καρφωμα και τα πεταω μεσα σε απολυτη ηδονη και απιστευτα βογγητα απο την πλευρα της. Ετσι οπως συνεχιζα το ξεμουνιασμα τραβαω λιγο πιο εξω το εργαλειο και ΠΛΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣ βλεπω τα χυσια μου να σταζουν απο το μουνι της πανω στο κρεββατι Money Mouth Money Mouth Κεφάλι σε τοίχο!
Αυτο ηταν, η καποτα ειχε σπασει, το ελαχιστο κομματι που ειχε μεινει τυλιγε εν μερει το εργαλειο σαν να ειναι ενας διεφθαρμενος Ρωμαιος Καισαρας.
Μπηκε γρηγορα στο μπανιο οπου εριχνε νερο για να τραβηξει το υπολοιπο χυσιμο εξω απο το μουνι της. Εκει ενημερωθηκα να μην ανησυχω γιατι κανει εξετασεις και δεν εχει τπτ οπως επισης και οτι ενδεχομενος μικρος blast πιθανως και να γεννηθει κανονικα. Κουλ
Ειχαμε δεν ειχαμε το ζησαμε κι αυτο...μικρος blast η Σιδηρος Σταυρος το μελλον θα δειξει. Η μαχη συνεχιζεται ακαταπαυστα για μια νεα μπουρδελικη πολιτεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2015
creampie situation δηλαδης.... Ναι!Ναι!

Η Λαουρα ειναι η γνωστη Αναστασια μιλφ που δουλευε Ν.Ουρανου 1Β και Ερημιτη παλαιοτερα, σωστα.??Χμμμ;
26 Μαΐου, 2015
Χαχαχαχα ναι creampie. Οχι δεν ειναι η Αναστασια, ειναι ενα αλλο μιλφονι.
26 Μαΐου, 2015
Blast εγώ νονός !
27 Μαΐου, 2015
Xαχχαχαχα δεκτον. Ονομα σκεφτηκες Σκορπι?. Καπου ειχα διαβασει σε ενα αλλο θρεντ οτι θα μπορουσε να παρει το ονομα ΑΠΟΛΛΩΝ...γιατι ειναι απο ολων Προσκύνημα
14 Αυγούστου, 2015
Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχεις κολλήσει τίποτα;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5