Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Έκανα μια επίσκεψη σε ένα σπιτάκι και έφαγα την φόλα της χρονιάς. Και σας περιγράφω το γεγονός που με έβγαλε από τα ρούχα μου και να δείτε σε τι υπόληψη μας έχουν μερικές κοπέλες εμάς του μπουρδελιάρηδες.
Αν και κάθισα και διάβασα πολλές σελίδες στο θέμα της μπουρδελοκατάστασης για να βρω ποια κοπέλα αξίζει να πάω να επισκεφτώ, αποφάσισα να πάω στην Έλενα στο Ανδρέου Γεωργίου 38, μιας και έχει και καλές κριτικές, αλλά μου διέφυγαν μερικά σχόλια για κοπέλες που δεν αξίζουν και ίσως δεν μελέτησα σωστα!!
Οπότε βρέθηκα καθισμένος στο σαλόνι, η τσατσά με ενημέρωσε ότι έχει καινούρια κοπέλα την Σιμώνα και ότι η Έλενα σταμάτησε, και η συγκεκριμένη, είναι πάρα πολύ καλή και έχει πάρει όλους τους πελάτες της Έλενας και θέλει να κάνει καλό όνομα γιατί θα κάτσει στην Θεσσαλονίκη για καιρό, τώρα που το σκέφτομαι έφαγα πολύ μεγάλο φούμαρο από την τσατσά!!!!!!
Οπότε όταν βγήκε η Σιμώνα και την είδα, σαν πρώτη ματιά καλή μου φάνηκε, δεν είχα χρόνο να ψάξω για άλλη κοπέλα, ίσως πήγαινα στην Ελληνίδα Ιουλία στο Έρως, που αναφέρθηκε τελευταία, αλλά επέλεξα για κακή μου τύχη να περάσω στην Σιμώνα
Η κοπέλα έχει μαύρα μαλλιά, είναι ψιλό - τουμπανάκι, όμορφο πρόσωπο, ξέρει καλά Ελληνικά, πάνω από 20 χρονών μου είπε ότι είναι, έχει ένα τατουάζ στο δεξί μπούτι ένα τουφέκι, δεν ξέρω τι ήταν αλλά σαν καλάσνικοφ να έμοιαζε, έπρεπε να την ψυλλιαστώ από το άγουστο τατουάζ που είχε η κοπέλα, και να την φύγω.

Στα του άγονος το κορίτσι είναι σκέτη ΑΠΑΤΗ με κεφαλαία γράμματα. Μπήκε στο δωμάτιο χαμήλωσε τα φώτα, ήρθε λέει από Αθήνα γιατί η εκεί η κατάσταση ήταν χάλια, τα βυζιά της είναι μεγάλα αλλά νερουλά η βαρύτητα τα τραβάει προς τα κάτω, στο τσιμπούκι έβαζε πολύ δόντι, και στο γαμήσι πάνω είναι όλο όχι, μη, με πονάει το μουνί μου, με πονάς, όχι έτσι, όχι αλλιώς, δεν κάνω αυτό δεν κάνω εκείνο και γενικά κάθετε να την γαμήσεις μόνο στα τέσσερα και από κάτω, όλες οι άλλες στάσεις δεν τις αρέσουν, και περιμένει μόνο που σε κοιτάζει να χύσεις ποτάμια, μιλάει πολύ αντικαυλωτικά, έκανα αρκετή υπομονή και πήγα με νερά της αλλά το σημείο που με έκανε να την διώξω και να έρθουμε σε έντονο διαπληκτισμό ήταν όταν μου είπε ....δεν είναι σπίτι της για να κάνει έρωτα. Τα λεφτά που της έδωσα και έκανα ένα 8ωρο να τα βγάλω, με αγενεία μου είπε δεν την νοιάζει, αγένεια στο φουλ!!! σεβασμός μηδέν και αφού δεν είδα σεβασμό, δεν την σεβάστηκα ούτε εγώ και άρχισα να της τα χώνω σε έντονο διάλογο όπως έγινε και από μέρους της, ο οποίος συνεχίστηκε και κατά την έξοδο μου στο σαλόνι, οπού η τσατσά έκανε την πάπια και κρύφτηκε σε κάποιο δωμάτιο τάχα ότι τέντωνε τα σεντόνια, γενικά το κορίτσι τα λόγια που μου είπε είναι ότι δεν την νοιάζει αν κάνει κακό όνομα, μάλιστα μου είπε ότι αυτή κέρδισε από όλο το σκηνικό, με έβαλε μέσα στο δωμάτιο και μου έφαγε τα λεφτά, όπως θα κάνει και σε όλους όσους περνάνε μαζί της. Δεν μπορεί λέει να κάνει όλες τις στάσεις από την 1η φορά, την άλλη φορά τι θα κάνει, ποια άλλη φορά??? υπάρχει Μαλάκας άνθρωπος που θα ξαναπληρώσει αυτό το πράγμα??? θα αρπάξει όσα μπορεί όπως έκανε στην Αθήνα και θα φύγει θα πάει αλλού, θα κάνει την μπάζα της και κάποια στιγμή θα αποσυρθεί, εκεί της είπα φέγγοντας, όσα και να βγάλει, ένα βράδυ στην ψάθα θα πεθάνει και έκλεισα την πόρτα πίσω μου......το κορίτσι είναι 1ον αμόρφωτο ζώο, μεγάλωσε ίσως σε κάνα κωλοχώρι της Αλβανίας και ήρθε στην Ελλάδα με το μουνί που διαθέτει να τα κονομήσει, όπως είπε το κάνει μόνο για τα λεφτά, δεν την ενδιαφέρει η ευχαρίστηση του πελάτη και με αυτό δεν την κάνει ούτε ιερόδουλη ούτε πόρνη, αλλά ΠΟΥΤΑΝΑ, ο ορισμός της ΠΟΥΤΑΝΑΣ θα έλεγα, ΠΟΥΤΑΝΑ και στην ψυχή.....αυτα είναι, οι πουτάνες μας βλέπουν μόνο σαν χρήμα και τίποτα σαν άλλο.....ΜΑΚΡΙΑ απο αυτό το σκατόπραγμα που ακούει στο όνομα Σιμώνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Veros
Μέλος
Εγγραφή:
20 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2015
περαστικα
και ποιος τη ρωτησε γιατι το κανει
πατσαβουρες ειναι ολες
μη τρελαινεσαι
εμεις να δεις τι τραβαμε
(Updated: 24 Μαΐου, 2015) 24 Μαΐου, 2015
Να'σαι σίγουρος ότι στην ψάθα θα πεθάνει το κορόιδο που θα βρει να του τα... φάει! Ματάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2