Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες την πετυχα σημερα την Ιουλια απ' την Καβαλα..!
Την ειχα πρωτοπετυχει τυχαια ενα πρωινο μετα τις διακοπες του Πασχα, αλλα ηταν αμεσως μετα την επισκεψη στη Γαληνη κ δεν τη δοκιμασα.. Μετα χαθηκε, επεστρεψε πριν κανα δεκαημερο κ την ξαναπετυχα την προηγουμενη Δευτερα τ' απογευμα, αλλα ημουν κουρασμενος κι ουτως η αλλως προτιμω να πηγαινω στην αρχη της βαρδιας, εφοσον μπορω...
Θεωρω οτι κ τα κοριτσια ειναι πιο ξεκουραστα στην αρχη της βαρδιας, οποτε προσπαθησα να την ξαναπετυχω καποιο πρωινο..
Τελικα ελειψε ξανα για μια βδομαδα κι επεστρεψε σημερα..!

Να μην τα πολυλογω, πηγα σημερα το μεσημερι κ πηρα το απλο των 30, οπως παντα στην πρωτη φορα...
Δεν ειχε δουλεια εκεινη την ωρα που πηγα κ δεν αντιληφθηκα κ καποιον αλλον συναγωνιστη να μπαινοβγαινει απ' το ερως, οση ωρα ημουν εκει.. Παραξενο, γιατι η Ιουλια μου φαινεται κελεπουρι για τα στουντιο της πολης μας, αλλα υποθετω οτι δεν την ξερουν ακομα οι συναγωνιστες...

Ας κανω κ μια συντομη περιγραφη της, καθως ειμαι αυτος που γραφει την παρθενικη της κριτικη νομιζω..
Ειναι ελληνιδα απ' την εξωτικη Καβαλα, 22 ή 23 ετων απ' οτι μου 'πε (δε θυμαμαι ακριβως) κ προφανως σχετικα νεα στην πολη μας κ το κουρμπετι.. Μελαχροινη, σχετικα ψηλη (πρεπει να 'ναι λιγο κατω απο 1,70), συμπαθητικο, νεανικο προσωπο, ωραιο σωμα κ δυο φοβερες μεγαλες, φυσικες βυζαρες..!

Δε θελω να κανω αναλυτικη περιγραφη της συναντησης με λεπτομερειες.. Θα πω οτι μονο οτι αρχισαμε με μια καλη πιπα κ μετα καναμε μονο μια σταση, μ' αυτην απο πανω.. Αλλα μειναμε πολλη ωρα σ' αυτην τη σταση κ τα εδωσε ολα με πολυ παθος..! Βασικα δεν ξερω, μου δωσε την εντυπωση οτι πραγματικα το απολαμβανε, ισως πιο πολυ κι απο μενα..!
Γιατι για να πω την αληθεια, ειχε υγραθει τοσο πολυ το μουνι της, που δεν πολυενιωθα εγω την τριβη κατα τη διαρκεια... Γενικα, ειναι οτι πιο κοντινο στο να πηγαινεις με τη γκομενα σου νομιζω, η φαση με την Ιουλια..!
Κ μενα μου φερε στο μυαλο τη Μαιρουλα..! Κ λογω στηθους κ λογω παθους κ συμπεριφορας..
Αν κ δεν την πολυπρολαβα εγω, μολις δυο φορες ειχα παει μαζι της, αλλα θεωρω οτι ηταν η κορυφαια στα μπουρδελα..!
Μακαρι να βρει μια αξια διαδοχο στην Ιουλια..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2015
Λοιπον ν' αναφερω τη νεοτερη εμπειρια μου, καθως ξαναπηγα χθες το πρωι στην Ιουλια... Ειχα ξαναπαει κ τ' απογευμα της Δευτερας για να δω ποια δουλευει... Η τσατσα ευτυχως δε με ρωτησε αν την ξερω την Ιουλια, γιατι συνηθως αν τους πεις οτι την ξερεις, δε σ' αφηνουν να κατσεις να την ξαναδεις..
Βασικα ηθελα να ρωτησω αν θα δουλευε το πρωι της Τριτης, καθως η τσατσα μου 'πε οτι δεν ηξερε..
Εκατσα στο σαλονι κ περιμενα.. Στο μεταξυ ηρθαν αλλοι 3 υποψηφιοι πελατες γυρω στα 50 κ περιμεναν κι αυτοι..
Αφου περασαν 10-15 λεπτα η τσατσα αρχισε να μουρμουραει κ ν' ανεβοκατεβαζει την ενταση της μουσικης που επαιζε κ μετα πηγε προς το διαδρομο που 'ναι τα δωματια κι αρχισε να φωναζει: "Το κοριτσι μας τωρα θα βγει σε λιγο να το δειτε!"
Αλλα τιποτα..! Μετα απο λιγο μου λεει: "Ποση ωρα περιμενεις..;", "Κανα 20λεπτο περιπου" λεω... Κ λεει: "Οταν ηρθες ηταν ηδη ενα 10λεπτο μεσα!".. Κ ρωταω τι προγραμμα πηρε ο αλλος κ μου ειπε το απλο των 30, φανερα τσαντισμενη..!
Ηθελα να πω, οτι αυτο για μας τους πελατες ειναι καλο, αλλα φυσικα δε συμφερει τα στουντιο, γιατι μπορει να χασουν πελατες...
Εκτος αυτου, εχω την εντυπωση οτι ακουγα κ τις φωνες της απο μεσα, οποτε υποθετω οτι την πηδουσε καλα ο φιλος κι η Ιουλια μαλλον γουσταρε κ δεν ηθελε να φυγει..!

Τωρα να πω, κ για τη δικη μου χθεσινη εμπειρια με την Ιουλια, που 'ταν αρκετα απογοητευτικη σε σχεση με τις προσδοκιες που μου προξενησε η πρωτη μας επαφη... Γι' αυτο κ ξαναπηγα μετα απο μια βδομαδα για να κανω follow-up απο κεινη τη συναντηση, ελπιζοντας αυτη η φορα να 'ναι ακομα καλυτερη... Δυστυχως, δεν ηταν... Καταρχας κ προχθες στο σαλονι (βεβαια τοτε ηταν κ 3 αλλοι που περιμεναν), αλλα κ χθες οταν μπηκε στο δωματιο, δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο για να μου δειξει οτι χαρηκε που με ξαναβλεπει. ή για να μ' ευχαριστησει για το δωρακι που τις ειχα κανει την προηγουμενη φορα...
Σε βαθμο που απορησα μηπως δε με θυμαται, αλλα οταν τη ρωτησα μου 'πε οτι με θυμοταν, αλλα παρεμεινε καπως ψυχρη κι ανεκφραστη... Γενικα σ' ολη τη διαρκεια μου φανηκε αγχωμενη κ σα να 'ταν το μυαλο της αλλου...
Δεν ξερω αν ηταν κουραση ή σκεφτοταν το χρονο για να μην ξανακουσει κραξιμο απ' την τσατσα..
Ξεκινησε με πολυ καλη πιπα, οπως κ την πρωτη φορα κ μετα ανεβηκε απο πανω..
Παντως αυτο μου την εσπασε πολυ κ με αγχωσε ηταν οτι μετα απο κανα διλεπτο αρχισε να με ρωταει αν θα τη χυσω κ ποτε θα τη χυσω.. Συνολικα πρεπει να με ρωτησε καμια δεκαρια φορες κι αυτο ηταν φοβερα φορτικο κ πιεστικο..
Εγω σπανια τελειωνω πριν το δεκαλεπτο κ μου συμβαινει αρκετα συχνα να μην τελειωνω ουτε μετα απο κανα 20λεπτο κ να θελω κι αλλο χρονο.. Αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες.. Εγω παντως εξηγω οτι περασα καλα κ δεν εχω προβλημα αν η κοπελα λογω χρονου πρεπει να φυγει.. Προτιμω να κανω σεξ 15-20 λεπτα κι ας μην τελειωσω, παρα να τελειωσω πριν το 10λεπτο..
Οπως κ την προηγουμενη φορα οταν ανεβηκε απο πανω ξαπλωσε πανω μου γυρνοντας κ το προσωπο προς την αλλη μερια χωρις να με βλεπει.. Αλλα σ' αντιθεση με τοτε που αρχισε να βγαζει φωνες κ που το μουνι της ειχε γινει μουσκεμα, αυτη τη φορα κ τα δυο ηταν σε μικροτερο βαθμο κ πολυ πιο συγκρατημενα...
Οποτε κι εγω της ειπα να σηκωθει λιγο για να μπορω τουλαχιστον να χουφτωνω κ να βυζαινω τις βυζαρες της, που για μενα προσωπικα ειναι η ιδανικοτερη σταση, καθως ειμαι βυζολαγνος..!
Την προηγουμενη φορα, φαινοταν οτι ευχαριστιοταν τοσο πολυ το γαμησι, που δεν ηθελα να τη διακοψω για να τη σηκωσω..!
Αλλα αυτο ηταν το μονο θετικο που θα θυμαμαι απ' τη χθεσινη συναντηση, τις υπεροχες βυζαρες κ την πολλη καλη πιπα στην αρχη..!

Δυστυχως, παροτι ελπιζα οτι θα υπηρχε ανταποκριση απο μερους της στην ιδιαιτερη συμπαθεια που της εδειξα με τη συμπεριφορα μου, ηταν αρκετα ψυχρη κι αγχωμενη κ δεν ανταπεδωσε ουτε ενα απ' τα κοπλιμεντα που της εκανα..
Δεν ειμαι κ κανας θεος του ερωτα, αλλα ειμαι αρκετα πανω απ' το μεσο ορο πιστευω... Κ σαν γκομενα η Ιουλια ειναι στα μετρα μου νομιζω.. Γι' αυτο κι οταν την πρωτοειδα, ειπα αυτη ειναι του στυλ που θες να βγαλεις γκομενα, οχι στο πιο προστυχο στυλ με το βαμμενο μαλλι κ τις σιλικονες που βλεπεις συχνα στα στουντιο...
Εχω βγει κ με πιο ωραιες γκομενες απ' την Ιουλια, που δεν ειναι κ καμια θεα αντικειμενικα.. Προσωπο συμπαθητικο κ καλο σωματακι, αν δεν ειχε κ τις απιστευτες φυσικες βυζαρες θα 'ταν απλα μια κοπελιτσα οπως ολες οι αλλες που κυκλοφορουν στους δρομους της πολης..!
Τεσπα, η ουσια ειναι οτι εχω φαει ηττα κ χυλοπιτα απ' την Ιουλια, που προφανως το μονο που της αρεσει πανω μου ειναι τα 30 ευρω που της δινω..! Οποτε δεν ψηνομαι να ξαναπαω στο αμεσο μελλον, αφου χορτασα προς το παρον τις βυζαρες της..
Αν ξαναδιψασω για βυζαρες στο απωτερο μελλον, δεν αποκλειω να την ξαναδοκιμασω, αλλα για τις βυζαρες κ μονο κ χωρις περαιτερω προσδοκιες εννοειται...
Δεν ξερω αν για τη διαθεση της εχει παιξει ρολο κι η κουραση, καθως μου 'πε οτι δουλευε καθε μερα ολη τη βδομαδα κ καποιες μερες απ' τις 10 το πρωι ως τις 3 μετα τα μεσανυχτα..! Κ στην απορια πως αντεχει κ γιατι επελεξε να κανει τοσο μεγαλες βαρδιες δε μου δωσε ξεκαθαρη απαντηση.. Μου 'πε οτι το κανει γιατι το γουσταρει, αλλα οσο κ να γουσταρεις κατι, αν το κανεις καθε μερα επι 17 ωρες την ημερα το βαριεσαι κ το σιχαινεσαι.. Κι οπως κ να 'χει τη δικη μας τη συνευρεση δεν εδειξε να τη γουσταρει ιδιαιτερα.. Κ να σημειωσω οτι εγω πηγα στις 12:30 το μεσημερι, οποτε απορω ποσο κουρασμενη θα 'ναι προς το τελος της βαρδιας.. Κ δεν ξερω κατα ποσο την εχουν επηρρεασει κι οι κατσαδες των τσατσαδων για τον χρονο...
Αν ειναι αυτο, κανονιστε τσατσαδες του Ερως να κανετε ενα κοριτσακι που γουσταρε να πηδιεται χαλαρα με το χρονο της να την κανετε ξεπετα κ κομοδινο.. Κ μετα ν' αναρωτιεστε γιατι δεν εχετε δουλεια..!
Δωστε της κ κανα ρεπο να ξεκουραστει, κ βαλτε κι ενα τηλεφωνο επιτελους που να γνωριζει κ τις βαρδιες της επομενης μερας (το βραδυ να ξερουν να σου πουν ποια κοπελα δουλευει το επομενο πρωι) για να μη χρειαζεται να πηγαινεις ως εκει για να μαθεις ποια κοπελα δουλευει..!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1