Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Sex Studio 56966
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπαίνουμε στο μαγαζάκι μαζί με τον yorkie χωρίς να περιμένουμε πολλά πράγματα, η πολύ ευγενική τσατσά (μια κοντή ξανθιά με τατούς) μας ανακοινώνει ότι έχει καινούργια κοπέλα η οποία όμως είναι μέσα σε δωμάτιο με παρτουζοπρόγραμμα. Αποφασίζουμε να αράξουμε και να περιμένουμε, ακούμε και κάποια γκαβλωτικά ηχητικά εφέ από μέσα, μετά από ένα τέταρτο περίπου βγαίνει ο πρώτος της παρέας από το δωμάτιο ενθουσιασμένος με την κοπέλα καταπόδι από πίσω του χαρούμενη και ικανοποιημένη από τα κομπλιμέντα που άκουγε. Περιγραφή: Ρουμάνα 24 ετών, μεσαίου ύψους, καστανά μαλλιά μεσαίου μήκους, μουτράκι που μου άρεσε, ζωντανά ωραία μάτια, λεπτό κορμί που το λυγίζει όμορφα μέσα στο δωμάτιο, μαυριδερή σέξυ επιδερμίδα (μάλλον τσιγγανορουμάνα) με πολύ ωραία αφή, μέτρησα τρία τατούς, ένα μεγάλο πάνω από τον κώλο (λίγο αποσυντονιστικό), ένα στην ωμοπλάτη και ένα χαμηλά στο πόδι. Ξώβυζη στο σαλόνι και φορούσε μπότες ως το γόνατο. Άνετη, χαμογελαστή, και με καλά ελληνικά. Αποφάσισα να μπω για την δοκιμή με το απλό. Προγράμματα τα κλασσικά, δεν έχει κωλαράκι.

Ήρθε γρήγορα, σύντομη γνωριμία και ωραία προκαταρκτικά για ώρα, καλή πίπα με χέρι όμως και μετά για 20 λεπτά σερί έγινε ο κακός χαμός: όλες οι στάσεις, πάνω, κάτω, πλάγια, στα τέσσερα Χ2 και Χ3 με συνεχείς εναλλαγές. Η εντύπωση που της έδωσα πρέπει να ήταν του πολύ πεινασμένου Γλώσσα , αλλά δεν μάσησε καθόλου, ίσα-ίσα με έσπρωχνε μέσα της (σαν τη Νατάσα ένα πράγμα, αν και δε μοιάζουν καθόλου πλάκα-πλάκα είχαν πολλές ομοιότητες στα στάσεις τους, π.χ. από πάνω με τα χέρια στα στρώμα στο reverse cowgirl). Μόνο όταν ανέβηκα από πάνω της, μου ζήτησε να κατέβω γιατί πονούσε. Όταν τελειώσαμε, ήμουν σε φάση που παραπατούσα.

Εν κατακλείδι, η κοπέλα αξίζει. Άνετη, θετική με ενέργεια, ωραία στησίματα που τα χαζεύει και η ίδια στον καθρέφτη. Εγώ αισθάνθηκα λίγο ότι την κάτσιασα για πρώτη φορά και την επόμενη (γιατί θα υπάρξει επόμενη κάποια στιγμή για μένα) θα ήθελα να πάρω ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα και τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά. Αν σας κάνει το κλικ στο σαλόνι μπείτε άφοβα για τη δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού