Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οπως ανεφερα στην προηγουμενη κριτικη μου, η Χριστινα η Ουγγαρεζα μ' ειχε αναψει το προηγουμενο βραδυ με το που την ειδα να βγαινει απ' το στουντιο, οποτε το επομενο πρωι πηγα να σβησω τη φωτια που 'χε αναψει..!

Ψηλη ξανθια με βυζαρες οπως περιεγραψα κ προηγουμενως, κ μου 'πε οτι ειναι 27 ακομπλεξαριστα αν θυμαμαι καλα κι οτι ειναι ηδη 8 χρονια στο κουρμπετι σε διαφορα μερη στην Ελλαδα...
Απο κοντα που την ειδα, εχει μερικα πιασηματακια παραπανω σε σχεση με την Αντριαννα, αλλα γενικα ειναι στον ιδιο σωματοτυπο... Η Χριστινα παντως ειναι καπως πιο απομακρη στο social time κ πιο τυπικη σε σχεση με την Αντριαννα..
Παντως στο σεξ ειναι καλη καλη με δυνατο σημειο της, την πολλη καλη πιπα κ το cowgirl.. Ουτως η αλλως δεν προλαβα να δοκιμασω αλλη σταση, καθως με ξεπεταξε πριν περασει το δεκαλεπτο..
Αλλα ηταν τοσο καλο το κουνημα της σ' αυτη τη σταση, καθως την ιδια ωρα εγω επαιζα κ πιπιλιζα τις βυζαρες της, που δεν μπορουσα να κρατηθω για πολλη ωρα ακομα..! Κι οι δυο τους, κι αυτη κι η Αντριαννα, εχουν το ιδανικο υψος γι' αυτην τη σταση (cowgirl), ωστε να γλυφεις παραλληλα τις βυζαρες..! Αν η γκομενα ειναι κοντουλα, ειναι καπως πιο αβολο, γιατι πρεπει να σκυβεις καπως...
Κατα τ'αλλα ο χωρος που δεν περιεγραψα στην προηγουμενη κριτικη, ειναι εφαμιλλος σχεδον μ' αυτον στις βιλλες.. Με τη διαφορα οτι εδω το απλο ειναι στα 30.. Με πετσετουλα κ παντουφλιτσες για ντουζακι (οχι σφραγισμενες απ' οσο θυμαμαι)..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2015
Ημερομηνια επισκεψης 24-04-2015
12 Μαΐου, 2015
Ημερομηνια επισκεψης 23-04-2015, κ τα μαλλια της ειναι καστανα κι οχι ξανθα οπως εγραψα εκ παραδρομης...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2