Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351806
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωτη φορα στο στουντιο. Εκανα κι ενα περασμα απο ενα αλλο πιο πριν, αλλα εμπαινε δωματιο η κοπελα και δεν ειχα ορεξη να περιμενω. Εκει μου λεει η τσατσα: Ειναι απλο προγραμμα, μεχρι να βγαλει τα ρουχα της η κοπελα θα τελειωσει και θα ερθει! Ε, σηκωθηκα κι εφυγα αμεσως.....
Πηγαινα για τη σωματαρα της Νικολετας που εβλεπα στις φωτογραφιες. Ειδα και τη Μεγκυ, και πραγματι προβληματιστηκα, με ποια να περασω; Τελικα i sticked to the plan και περασα με Νικολετα.
Λιγο κατω απο 1,70, με ωραιο προσωπακι, μικρα βυζακια στητα, γραμμωμενη κοιλια, κωλαρα, γαμπες γυμνασμενες καυλα κι ωραια δαχτυλα ποδιων. Ακομα και τα χερια της ειναι γραμμωμενα, απ'οτι μου ειπε ασχολιοταν πιο παλια με γυμναστικη. Εχει και λιγα τατου. Επικοινωνια στα ελληνικα πολυ καλη.
Ο χωρος ειναι μια χαρα, παρκε στο πατωμα, ντουζιερα και νιπτηρας, πετσετα σφραγισμενη αλλα οχι παντοφλες. Ο τσατσος αριστος!
Επελεξα το αυταρχικο και μπηκα για μπανακι. Χωρις καθυστερηση ηρθε το μωρο, το οποιο δεν χορταινα, καθως αρχισα να της φιλαω ολο το σωμα, ειναι αγαλμα. Αυτη αρχισε να με ανοιγει με δαχτυλο προσεκτικα και μετα με πηρε στα 4 στο πατωμα, οπου αν και δυσκολευτηκε λιγο να μπει, μολις μπηκε ηταν PSE απο εκεινη τη στιγμη και μετα.... Επαιρνε ποζες πορνοσταρικες, μιλαγε πολυ, αλλαζαμε στασεις, τελικα το τελος με βρηκε υστερα απο 3 στασεις εκστασιασμενο..... Σε ολη τη διαρκεια εκανε οτι ηθελα, οχι δεν ειπε ουτε δυσανασχετησε, ειναι καθαρη (αλλαζε προφυλακτικο σε καθε ευκαιρια) και γενικα η ατμοσφαιρα ηταν πολυ ωραια.
Γενικα ηταν μια πολυ καλη συνευρεση, η οποια θα φροντισω να επαναληφθει με την πρωτη ευκαιρια!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού