Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267853
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kαλημερα σε ολους λιγο το τρεξιμο λιγο η βαρεμαρα,αλλα ειπα να γραψω καθως το υποσχεθηκα και στην κοπελα,Δευτερα κατα τις 21:00 με πιασαν οι ανυσηχιες μου η ΚΥΡΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ,και οχι με διαθεση,με εκαναν να βγω εξω απο το σπιτι μου εκανα μια βολτα στα περιξ των STUDIO και αφου εκανα το ματι μου πηγα στο εν λογο,κτυπησα,μου ανοιξαν δεν ειχε κοσμο,βγηκε η Μαρια κατεθεσα το 50Ε στην μουροχαβλη τσατσα,και μπηκα,το κοριτσι μπηκε μεσα και τα ειπαμε,εκανα την ενσταση μου στο αν θα τα καταφερω γιατι ειμαι δυσκολος και αν η γυναικα δεν ειναι περιποιητικια συνηθως φευγω απο τους εν λογο οικους χωρις να σκοραρω,με κοιταξε γελασε και αρχισε Αισθησιακα τριψιματακια για αρχη με τους ΒΥΖΟΥΣ,ΓΛΥΨΙΜΑΤΑΚΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ,κατεβηκε,κατω Kαι εκανε πολυ καλη ΠΙΠΑ και πολυ καλο ΓΛΥΨΙΜΟ στα αρχιδια,πως θες,Απο πανω ηρθε,κανα διλεπτο την κοπανουσα καλα,αλαγη σε ιεραποστολικο,με τα ποδια πολυ τεντωμενα και εκει κανα τριλεπτο πολυ δυνατα,αλαγη σε πισοκολητο οπου την εσπρωξα πολυ δυνατα και τουλαχιστων για 10 λεπτα οπου τελικα φυγαν ολα,Το κοριτσι μας λοιπον ειχε καλη συμετοχη δεχθηκε αδιαρτυρητα και χωρις μουρες,τα τερτιπια μου Και εγω της ειπα,Θα σε γραψω στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,δεν το καταλαβε αλλα δεν τρεχει τιποτα,κατα εμε ειναι μια καλη επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Ανώτερος
49
Πόντοι:
6.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού