Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156521
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! όσο και να το χτυπώ δεν ξεχνώ πόσο μαλάκα είμαι. Σπάνια κοιτάω κριτικές μιας και όταν κατεβαίνω Θεσσαλονίκη τρέχω σαν τρελός να προλάβω να κάνω τις δουλειές μου και ενώ κάθε φορά λέω δεν θα πάω μετά το τρίτο τσίπουρο και βλέποντας τις πραγματικές πουτάνες να γυρνάνε στα λαδάδικα ορμάω για τη γνωστή εριοχή. Την κάρλα μόλις την είδα τη θυμήθηκα από Βαρδάρη αν και η ίδια επέμενε πως είχε μόλις 5 μήνες στην Ελλάδα. Από εμφάνιση πάνω αό το μέσο όρο. Αν ξαναπάω λέω να σκάσω ένα 15άρι στην τσατσά να μου άρει πίπα. Καλύτερα θα είναι.
Στον αγώνα. Μπαίνει μέσα , ε το ζόρι με χαιρετάει. Ο πούτσος πεσμένος. Τον πιάνει και τον παίζει γρήγορα. Της λέω έτσι όπω το κάνεις δεν θα γκαυλώσι ποτέ. Δυσανασχετεί και είμαι έτοιμος να τις μαυρίσω το μάτι της καρόλας. μετά βάζει κρέμα στο σάπιο μουνί της το οποίο δεν έιναι καθόλου στενό και ειλικρινά δεν ξέρει να γαμιέται. Σαν καθυστερημένη είναι η άχρηστη. Έπειτα αφου μου τα ζάλισε να γυρίσει στα 4 γυρίζει εγώ όρθιος και αρχίζω να μαρσάρω. Μου λέει πιο ήρεμα οπότε της κλείνω τα πόδια και τη γαμάω όσο πιο δυνατά και βαθιά γίνεται ενώ μου έλεγε πως πονάει . Για να με σταματήσει μου λέει πως θέλει να δει την καπότα , όντας σίγουρος πως δεν έσπασε συνέχισα αλλά βγήκα έξω να χύσω. Μέχρι να πάω να σκουπιστώ εξαφανίστηκε χωρίς να πει ούτε γεια.
Να προσθέσω πως και οι δύο καπνίζουν σαν πουτάνες Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο και βρωμάνε τα πάντα τσιγαρίλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
K
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2015
Μπράβο φίλε καλώς ήρθες στο κλαμπ Κεφάλι σε τοίχο!
22 Απριλίου, 2015
πεθανε απο το πονο η καημενη
δε γυρνανε πισω στα βουνα τους τα βουρλα
22 Απριλίου, 2015
Συγνώμη, για όλο αυτό πλήρωσες κιόλας? Χμμμ;
23 Απριλίου, 2015
Ε ναι αφού σας λέω την πάτησα.
K
kkaramich2015
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4