Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθες την Νυκτα...και ο πορνοοργανισμος μου φαινεται να ξεπερνα τα χιλιαδες λιτρα πετρελαιου αργα το βραδυ. Ενα ποστ του μυστη gameover βαζει φωτιες και η χαμογελαστη πορνιαρα Μπαρμπαρα αρχιζει να παιζει στο μυαλο μου.
Φτανω στο μαγαζι και ο τσατσος με υποδεχεται με μεγαλη πορνοχαρα "Η Μπαρμπαρα ειναι αγορι μου ελα" Καπέλο
Περασα αμεσως στο δωματιο και περιμενα υπομονετικα, καβλωμενος μεχρι που ανοιξε η πορτα και μπηκε το πορνοτουμπανο, μια καβλαρα με πολυ θετικη ενεργεια. Της πηρα κοκκινα πορνοστοκινγκς τα οποια φορεσε με μεγαλη χαρα κατι που επαιξε καταλυτικο ρολο στην εκβαση της συναντησης. Μπηκε αμεσως στον φετιχιστικο ρολο και αρχισε να μου παιζει το εργαλειο με τα πορνοποδια της, εγινα πυραυλος και χαιδευοντας τα στοκινγκς ειδωλολατρικα της ζητησα να βαλει καποτα. Την βαζει αργα με το στομα και λιγο χερι για βοηθεια και αρχιζει τσιμπουκεν, ταυτοχρονα τουρλωσε και την κωλαρα της κοντα μου την οποια χουφτωσα δεοντως. Το τσιμπουκι της στην αρχη γρηγορο αλλα ταυτοχρονα σφιχτο, μετα απο λιγο το εκανε πιο αργα και η στυση ηταν στα σωστο επιπεδο ωστε να εχουμε πορνοδιεισδυση.
Την βαζω στο πλαι αρχικα οπου στηθηκε ετσι ωστε να χουφτωνω το πορνιαρικο στηθος της, η κωλαρα της με ειχε τυλιξει και της τον εβαζα αργα και βαθεια. Καβλα σαν να εχω ενα πορνομαξιλαρι γυρω μου.
Ετσι οπως ημασταν στο πλαι την γυρναω μπρουμυτα χωρις να βγω οπου συνεχισα το καρφωμα. Εβγαζε και αρκετα πορνοβογγητα και ειχα καταφτιαχτει. Την βαζω για λιγο στα τεσσερα αλλα εδειχνε να ποναει το μωρο οποτε το πηγαμε αργα. Προς το τελος την τραβηξα πισω και μετα απο 1-2 λεπτα ηρθε το τελειωμα σε αυτη την σταση με τα χερια πισω και την καβλα να σπαει τα κοντερ απο το πλατς πλατς του κωλου της.
Τα ειπαμε λιγο εις την γερμανικην και στην ερωτηση για την ξυπολιτια εκανε κατι μα και μου σαν να λεει το υψος ειναι κακο χαχαχαχα. Εφερε χαρτι ολο χαρα και πηγε να μου δωσει πισω τα πορνοστοκινγκς. Της ειπα να τα κρατησει για να τα βαζει στα πορνιαρικα ποδια της και να με καταγκαβλωνει οταν πηγαινω. Αποχαιρετιστηρια φιλακια και εξω.
Εχει βελτιωθει απο την τελευταια φορα, δεν εδειξε να εχει θεμα με τον χρονο, παρολαυτα δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα ειναι δεκτικη σε καθοδηγηση και το παλευει. Εχει και ολο αυτο το σωμα να κουμανταρει και φαινεται πως την κουραζει γενικα.
Α ρε Μπαρμπαρα μην μας απογοητευσεις Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2015
Άρχισες και τα δωράκια καυλιαρη Έρωτας
11 Απριλίου, 2015
Άξιος παικταρά μου Ναι!Ναι!Ναι!
12 Απριλίου, 2015
Μυστες μου εισαστε ζωνταντη πορνοεμπενευση Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3