Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετα απο πορνοπαροτρυνση του φετιχιστη μυστη μποτοφιλου η επισκεψη στην Ελενα ηταν must. Ρουμανα, ηλικιακα λιγα χρονια πριν τα 30, μελαχρινη με ομορφο προσωπο, ελαφρως πεσμενο στηθος και κωλαρα. Βγηκε με πορνοστοκινγκς στο σαλονι οποτε η καταθεση ηταν πλεον μονοδρομος.
Ηρθε στο δωματιο μετα απο λιγο, δεν ξερει ελληνικα περα απο τα βασικα (πισω, μπροστα, τσιμπουκι κλπ), ουτε αγγλικα οποτε παιρνει πρωτοβουλια η γλωσσα του σωματος, ισως τελικα να ειναι καλυτερα ετσι. Πολυ θετικο το οτι στην οποια ασυνεννοησια αντιδρα με πορνογελακι Έρωτας
Ανεβηκε απο πανω μου και αρχισε να τριβει το μουνι της σε γυμνο εργαλειο. Καλο ειναι τετοιες κινησεις να αποφευγονται σε οικους. Την σταματησα μετα απο λιγο και αλλαξαμε σταση για να συνεχιστει το χαμουρεμα. Ολα ηταν ετοιμα, ειχαμε πληρη ανορθωση και η καποτα στο εργαλειο ηταν πραγματικοτητα. Την εβαλε καπως αποτομα και οπως την αφησε να κλεισει μου ξερανε τον πουτσο απο τον πονο "Sorryyyyy" . Ανταμειψε τον προσωρινα λαβωμενο πουτσο με πολυ δυνατο τσιμπουκι με deepthroat. Επιανα την κωλαρα της και της εριχνα και μερικες light σφαλαριες. Πρωτη σταση την βαζω απο κατω οπου το στενομουνο της με πηρε σιγα σιγα μεσα. Ακολουθησαν διαφορες παραλλαγες αυτης της πορνοστασεις.
Μετα απο κανα τριλεπτο εκει το μουνι της ειχε αφρισει και μπορουσα να την καρφωνω ανετα, συμμετειχε ποτε αισθησιακα και ποτε πιο βρωμικα με τα αναλογα βογγητα. Την στηνω στα τεσσερα και αφου την γυρισα καθετα στο πορνοκρεββατι ωστε να μπορω να παιρνω ματι στους καθρεφτες την καταξεσκισα. Βογγουσε δυνατα και ηδονιζοταν αρρωστα σε ολη την διαρκεια. Στο τελος εχυσα σε woodman style οπου αφου πατησε τα χερια της με δυναμη στο κρεββατι τουρλωσε την κωλαρα της τελειως πισω για να καρφωθει σε πληρες βαθος.
Αραξαμε για λιγο μετα χωρις να μπορουμε να πουμε τιποτα, κατι γελακια απο την πλευρα της και οι στανταρ βρισιες κοιτωντας το πορνοταβανι απο την πλευρα μου σε μια πρσπαθεια να συνειδητοποιησω το γαμησι που μολις ειχε τελειωσει.
Με αποχαιρετησε με φιλακι πεταχτο στα χειλη και ανανεωσαμε την πορνοσυναντηση.
Πολυ καλη περιπτωση με το μεγαλο συν να δειχνει ανεση με τον χρονο. Βεβαια θα ξαναδοκιμαστει για να ειμαστε σιγουροι περι τινος προκειται γιατι γενικα εχει αρχισει να την προτιμα πολυς κοσμος, κατι που φανηκε και τις επομενες μερες κατα την διαρκεια αναζητησης ηδονης, με ολα τα αρνητικα που συνεπαγεται κατι τετοιο. Επισης βρηκα την τελεια εφαρμογη πουτσας/μουνιου με την Ελενα και ετσι υπαρχει η ελπιδα για ακομα πιο δυνατες καταθεσεις. Ξεχασα αν δινει γκωλον που θα ηταν μια πολυ καλη προοπτικη, παντως παρτουζες δεν κανει.

ΥΓ : Tην επομενη μερα την ειδα να ανεβαινει προς Λαγκαδα απεναντι απο τα δικαστηρια με κολλητες πορνοφορμες και καπελακι. Εχυσα στα παντελονια μου Προσκύνημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2015
παλι καλα που σταματησε στο πρωτο οργασμο
εγω περιμενα και δευτερο
10 Απριλίου, 2015
Mε δικαιωσες αδερφε να μη λενε καποιοι οτι λεω μαλακιες η κοπελα ειναι σουπερ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2