Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η κοπελα σχετικα καινουρια στην πολη και ομορφη, απο αυτες που λεμε αντε να ερθουν και στην πολη μας, ψηλη πανω απο 1.80, επιδερμιδα ελαφρα σολαριουμανισμενη , τατουαζ, δερματακι απαλο α κλασης, μαλλι πλατινε, φατσα σιγουρα ομορφη
αλλα
υφος κατι μεταξυ γλυκου και ξυνου, κωλος αν πεσει ενα νουμερο θα ειναι α κλας και αυτος αλλα λειος απαλος χωρις κυτταριτιδα εγκρινεται στο φιναλε της εδωσα ενα αποχαιρετιστηριο φιλακι εκει δεν κρατηθηκα Έρωτας .
μπαινει μεσα και ψιλιασμενος απο κριτικες εγω ξαπλωνω κατευθειαν. μηδεν προκαταρτικα κατευθειαν καλυμα στο πεσμενο πεος και αρχιζει το τρομπαρισμα με το στομα και καποιες στιγμες να τον βγαζει εξω να τον παιξει με την γλωσσα να φαινεται. πρωτη παρατηρηση οδηγια να ερθει πιο κοντα να χαηδευω καλα τον κωλο της, το εκανε χωρις κανενα παραπονο αμεσως, δεν ξερω αν οντως χαλιεται με προκαταρτικα σαλιαρισματα οποτε για τους σαλιαρτζιδες βρωμικουλους αφηστε την σε εμας που κανουμε πιο σεηφ σεξ. εγω θα προτιμουσα πιο δυνατο τσιμπουκι και περισσοτερη ωρα, ισως ημουν στο 80-90% οταν ανασηκωθηκε για να αρχησουμε το γαμησι αλλα η καυλωτικη εμφανιση και οι πρωινες καυλες που με εφεραν να γυριζω παλι ολα τα μαγαζια με κρατησαν στην μαχη. εξω τρεχανε μαραθωνοδρομοι(αλεξανδρειος μαραθωνιος κλειστοι δρομοι κτλ) και εγω γαμαγα αισθανθηκα τυχερος σε αυτην την ζωη. συνεχεια στα 4 οπου εκει η κορμαρα της αναδεικνυεται Κατσικογάμης .παει να κουνηθει παλι την κανω αστο να το κανω με τον δικο μου ρυθμο. δεν αντεξα πολυ σε τετοια θέα και αφή. σηκωνεται παει να βγαλει χαρτι και ΣΚΡΑΤΣ-ΝΤΟΥΠ διαλυει το μηχανημα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο μου δινει το μεγαλο κομματι και κραταει το μικρο απο το λιγο που ειχε μεσα το μηχανημα. για μενα αυτο ειναι δειγμα περιποιησης. επισης λογω του υψους της ισως ειναι γενικοτερα αρτσουμπαλη και σεις ζητατε και τεχνικη σε αυτην Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο .
λοιπον στο περιβοητο και πολυσυζητητο ζητημα συμμετοχης - διαθεσης της κοπελας εβαλα 7, κατ εμε θα επρεπε ισως να σπασει αυτος ο βαθμος στα δυο, ειδικα για κοπελες σαν αυτην, που εχουν διαθεση 10 να σε εξηπηρετησουν και να σε φροντισουν αλλα η τελικη συμμετοχη τους ειναι στο 5 επειδη δεν εχουν καλη τεχνικη πχ στην πιπα ή δεν εχουν παρει τον αερα να βλεπουν τον πελατη σαν σεξουαλικο συντροφο οπου θα απελευθερωθουν στο ρεπερτοριο αλλα σαν δουλεια-επικυνδυνο επαγγελμα απο αποψης μικροβιων ή ψυχολογιας. με λιγα λογια η κοπελα εχει προδιαγραφες αλλα δεν εχει παρει τον αερα κατ εμε, μπορει να μην τον παρει και ποτε τον αερα, μπορει να αλλαξει οπως αλλες που εγιναν πιο χαμογελαστες (πχ καρμεν) και δεκτικες σε πιο προχωρημενα προγραμματα με τον καιρο (βαζοντας ακαποτη πιπα, χυσιμο στο στομα, πρωκτικο και αλλα καλουδια στο μενου τους). στην τσατσα 5 , μελαχροινη ρωσοποντιακ, οχι γιατι δεν ειναι ευγενικη αλλα γιατι δεν φερνει μονη της τους λαχνους και περιμενει να τους ζητησεις εσυ... λες και εχει πολλες αρμοδιοτητες και δεν προλαβαινει. εκανα και ενα κοπλιμεντο "πολυ ωραια κοπελα, αν ημουν πλουσιος και ομορφος θα την παντρευομουν, να της πειτε" γελασαμε και εφυγα κυριος Καπέλο . τωρα που το σκεφτομαι και πλουσιος και ομορφος να ημουνα παλι πολλες θα ηθελα να γαμαω και δεν θα παντρευομουν Ναι! . αντισθενη πασοκε ξεμιουταρε με, ειχα να γραψω αρκετα ενημερωτικα και για την μπουρδελοκατασταση τοσο καιρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2015
ρε συ συντροφε ψιλονιωθεις welcome back barbara θα πουλησω το τριοροφο να το γλεντησω μαζι σου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1