Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142961
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στην τελευταία μου τσάρκα είχα βάλει στο μάτι την συγκεκριμένη κοπέλα. Ωραίο μωρό, καλό σωματάκι όχι τόσο σφικτούλικο οσο θα ήθελα αλλά οκ, σχετικά μικροκαμωμένη με καλό βυζάκι και ρωγίτσα τουμπανο. Όταν πήγα ήταν πιο μπροστά ένα παλικαράκι οπότε πέρασε πρώτος, οπότε άραζα και περίμενα στην σειρά μου που όλος περίεργος δεν έκανα 5-6 λεπτά να ξεπετάξει τον τύπο!

Ήρθε, συστηθήκαμε και άρχισα την εξερεύνηση, το μωρό φαινόταν καθαρό, άρχισα να παίζω με τις ρωγίτσες τις ανέβηκα προς το λαιμουδάκι τις, έδωσα κάτι παιταχτά φιλάκια στα χειλάκια τις και μάλλον δεν πολυγούσταρε οπότε και άρχισε το τρομπόνι, όχι κάτι το ιδιαίτερο για δύο λεπτά κράτησε φόρεσε το λάστιχο και αρχίσαμε στα τέσσερα, ωραία θέα και αντέχει στα δυνατά σφυροκοπίματα, έβγαζε κάποιος ήχους εκεί που ψιλογούσταρα όταν γύρισε πίσω να με κοιτάξει με μια προστυχόφατσα άλλο πράμα! Πέσαμε σε ιεραποστολικό και εκεί τα ίδια με κοιτούσε μέσα στα μάτια όλο γκαύλα, επιχείρησα δεύτερη προσπάθεια για φιλί αλλά δεν έκατσε, άρχισα κάτι δικά μου κόλπα κάποια κομπλιμέντα λίγο πείραγμα στο αυτάκι λίγο τα χαδάκια και κάτι κάναμε στην Τρίτη προσπάθεια ήταν θετική, όπου και παρέδωσα το πνεύμα.

Σαν εμπειρία ήταν καλή είχαμε μια κάποια επικοινωνία και το ευχαριστήθηκα, στο τέλος δεν έφυγε αμέσως μιλήσαμε χαλαρά ένα-δυο λεπτά χωρίς βιασύνες. Κατά την όλη διάρκεια δεν είχαμε θέμα με τον χρόνο, συνολικά μας πείρε ένα τεταρτάκι. Ίσως ξαναπήγαινα…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πάολα
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
141
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 VasilisK85

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού