Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την κοπέλα την ξέρετε όσοι είστε στη γύρα, μικροσκοπική μελαχρινή ρουμάνα που είναι σχεδόν 3 χρόνια εδώ. Εμένα τώρα μου αρέσουν οι χαριτωμένες petite, όποτε την έβλεπα όμως ήταν μέσα στην ξυνίλα και επίσης...παραήταν petite, σαν ανήλικη έδειχνε. Διάβασα και μερικές αρνητικές κριτικές και δεν ασχολήθηκα παραπέρα. Σε μια βόλτα πριν μερικές μέρες την πέτυχα αλλαγμένη, χαρούμενη και κεφάτη, περιποιημένη, δεν έδειχνε σα να είχε μόλις κάνει κοπάνα από γυμνάσιο. Ήταν έτοιμη να μπει σε δωμάτιο για παρτούζα με δυό τύπους, μου λέει με περηφάνια ότι έχει πάρει και τέσσερις ταυτόχρονα. Ψήθηκα και μετά το πέρας της γύρας μου επέστρεψα για τη δοκιμή. Οι τιμές οι γνωστές, έχει πρόσφατα προσθέσει και κωλαράκι+γυμνό τσιμπούκι στα 80ε στις υπηρεσίες της. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με κάποιο παζάρι αυτή η τιμή πέφτει, αλλά η ιδέα του να σοδομίσω ένα τέτοιο μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι είναι too much για μένα. Πέρασα με το απλό των 30ε λοιπόν και πήρα και ένα λαχνό κλήρωσης για το καγκουρομάζντα RX-8.

Κρατούσα μικρό καλάθι για μέσα, αλλά εξεπλάγην, πέρασα καλά και ήταν μια τίμια κατάθεση. Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου αγκαλιάζοντάς με, αρχίσαμε ένα ωραίο μπαλαμούτι με φιλάκια και χαδάκια, έπαιξα με τις ρωγίτσες της που ανταποκρίθηκαν, κατέβασε το χέρι της στο εργαλείο το οποίο ανταποκρίθηκε με τη σειρά του, μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε τσιμπούκι. Δεν τον έχω τίποτα ιδιαίτερα χοντρό, αλλά καλά-καλά δεν χωρούσε στο στοματάκι της και ένιωθα τα δόντια της που και που. Το όλο θέαμα μου άρεσε πολύ (πιστεύω σε όλους θα άρεσε Γλώσσα ), όπως και η αίσθηση όταν δε χτυπούσε το δόντι. Γκάβλωσα λοιπόν ιδιαίτερα με το σκηνικό βλέποντας το κεφαλάκι της να ανεβοκατεβαίνει αργά-αργά στο εργαλείο και σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι για να συνεχίσει το τσιμπούκι στα γόνατα. Πρώτη στάση από πάνω, την άφησα να κουνηθεί λίγο και μετά την ξάπλωσα πάνω μου για να αναλάβω δράση εγώ από κάτω, χουφτώνοντας το μικροσκοπικό κωλαράκι της και παίζοντας με την κωλοτρυπίδα της. Ωραία σφτιχτή αίσθηση, just right. Ιεραποστολικά μετά όπου της σήκωσα τα ποδαράκια και τέλος στα τέσσερα όπου στήθηκε χαμηλά με ανοιχτά τα πόδια, αλλά βόλεψε μια χαρά. Έβγαζε κάποια γκαβλιάρικα πνιχτά βογγητά και είχα την αίσθηση ότι γούσταρε. Μου χάρισε ένα πολύ ωραίο χαμόγελο μετά και μου είπε ότι ήταν χαρούμενη εκείνη την μέρα και δεν ήξερε γιατί.

Πέρασα καλά λοιπόν, δεν είδα κάτι το ιδιαίτερα αρνητικό, εκτός ίσως από τα δόντια στο τσιμπούκι. Προκαταρκτικά και κουβεντούλα μετά είχαμε, με γκάβλωσε εύκολα, δεν ήταν βιαστική και ξυνή όπως διάβασα σε άλλες κριτικές, ωραία ευχάριστη αίσθηση που με κάνει να θέλω να ξαναπάω. Προσέξτε τη διάθεσή της στο σαλόνι αν ενδιαφέρεστε για τη δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Φλωρίτα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2015
Ωραία κριτική φίλε μου Ματάκι
+1 Ναι!

Βρε την Φλωρίτα...έχει κάνει και 4 on 1? Και "Airtight" μήπως?!?!? Γλώσσα
Έτοιμη για LP λες ? Κουλ (Έκανα account εκεί btw,έχω κάμποσα premium tickets Ναι! )
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1