Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327170
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εναλλακτικός τίτλος κριτικής "Μια Βραζιλιάνα από την Ρωσία", γιατί ο σωματότυπός της παραπέμπει σε μπανταμπούμ Βραζιλιάνα, με κωλάρα, καμπύλες και μικρό στήθος αναλογικά. Πιο χυμώδης σε σχέση με τις φωτογραφίες στο άλλο site. Είναι αυτό που λέμε thick, εμφανισιακά κολλάει τέλεια σε συγκεκριμένα γούστα. Μου θύμισε πολύ μια ουκρανή Τίνα που δούλευε Βαρδάρη στο πιο ψηλό (εκείνη ήταν η compact έκδοση). Μεγάλο χαρακτηριστικό τατού στο ένα κωλομέρι (το οποίο χρησιμεύει για στόχο στο χύσιμο) και ένα ακόμα πάνω στο ώμο.

Εντυπωσιάστηκα στο σαλόνι και μπήκα με το απλό των 40ε (δεν δίνει κώλο αν αναρωτιέστε). Δυστυχώς μέσα τα πράγματα κατέληξαν σε φιάσκο με κυρίως δική μου ευθύνη.

Συνοπτικά η δράση μέσα στο δωμάτιο: επιθετικό αρχιδογλύψιμο στην αρχή και για πολλή ώρα, καλό τσιμπούκι, με καβάλησε καλά, ανέλαβα δράση από κάτω σε φουλ ρυθμό χουφτώνοντας την κωλάρα της , γύρισμα σε ιεραποστολικό πάλι σε φουλ ρυθμό, στα τέσσερα, στα μπρούμυτα και εκεί..κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να χύσω όσο και να βαρούσα. Είχα πιει κάποιες μπύρες προηγουμένως, τίποτα το υπερβολικό, αλλά ζεσταινόμουν υπερβολικά, ένιωθα off και όχι αρκετά φτιαγμένος. Γύρισε και το πάλεψε με ένα τσιμπούκι, τίποτα, έβγαλε προφυλακτικό και λέει "χύσε πάνω μου", εκεί το πράγμα γύρισε σε ξεφτίλα γιατί ούτε αυτό μπορούσα, στήθηκε στα τέσσερα και μου λέει "χύσε με πάνω στο τατού", τίποτα, με παίρνει μαζί της μέσα στο μπάνιο όπου βρεχόμαστε και τον κοπανάω στην κωλάρα της, τίποτα. Λύπη Με παρηγόρησε και με αποχαιρέτησε με ένα φιλάκι στο στόμα. Ήττα.

Προσωπικό δίδαγμα από αυτήν την ιστορία: δεν πίνουμε και γαμάμε (τουλάχιστον όχι πολύ και όχι μετά από μια κουραστική μέρα, ήταν 4 η ώρα το βράδυ). Συνολικός χρόνος μέσα στο δωμάτιο πάνω από 25 λεπτά, με τον περισσότερο από αυτόν να είναι ατελέσφορο γκάπα-γκούπα. Δηλαδή το παλέψαμε όσο γινόταν χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. Κάποιο αρνητικό από μέρους της θα έβαζα το ότι πετάει κάποια ψεύτικα "oh fuck" ενίοτε, τα οποία μάλλον ξενερώνουν παρά δημιουργούν ατμόσφαιρα. Κατά τ'άλλα προσπάθησε φιλότιμα αλλά ανεπιτυχώς. Τέλος πάντων, μια αρνητική εμπειρία για μένα που θα ξεχαστεί γρήγορα, πάμε γι' άλλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2015
Έ όχι κ ήττα.
Στις 4 η ώρα το βράδυ δεν ξέρω κ πολλούς που θα τα έβγαζαν πέρα όπως εσύ Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1