Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δέν το είχα ξαναεπισκεφτεί το μέρος και για να πώ την αλήθεια στόχευα την Ίνα στο 64 - όπως είχα δεί στις βάρδιες - αλλά δέν δούλευε οπότε λεω άς επισκεφτώ και τους δίπλα..Ωραίος χώρος και πραγματικά το δωμάτιο ήταν πολυ ωραία και ζεστα διακοσημημένο με τους καθρέφτες εκεί που έπρεπε... - αντί γιατί τελευταία λές και τους τσιγγουνεύονται..
Τζένη , ετών 23 απο τας Τσεχίας κατα δήλωση ιδίας και τουλάχιστον λόγω εκείνου του τέλειου σχηματισμένου και στητού στήθους - μεσαίου πρός μικρού μεγέθους - που διαθέτουν πάμπολες Τσέχες την πιστεύω.
Ιδιαίτερα φιλική και χαρούμενη απο την πρώτη στιγμή αφήνοντας σε να ευχαριστηθείς το νεανικό της κορμάκι και παράλληλα σου πέρναγε τα "μή" της με ένα πολύ ωραιο τρόπο που δέν σε ξεκλάβωνε αλλά το αντίθετο..Μπράβο της παρά το νεαρό της ηλικίας.
Γενικά gfe χειρισμό θέλει το κορίτσι εκτός απο το στοματικό όπου τα δίνει όλα και με λίγη παρότρυνση περιποιείται την γενικότερη περιοχή...Πολύ όμορφη συμμετοχή στον αγώνα όπου σου δίνει την εντύπωση ότι πραγματικά είναι εκεί και σου δίνεται..
Για τις φωτό να πώ ότι την αγριέυουν λίγο καθώς είναι πολύ πιο γλυκιά. Το πίσω σύστημα τουμπανάκι όπως στις φωτό αλλά είναι λίγο πιο μινιόν απότι φαίνεται στις φωτό- γύρω στο 1,65 θα λεγα..
Σίγουρα καλή προσθήκη στο παλμαρέ και πολύ καλή επιλογή γενικά....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
30
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού