Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την ειχα στοχοποιησει την προηγουμενη ημερα που περασα με τη Λαουρα, οποτε πηγα καρφι για αυτην....
Η κοπελα ειναι οπως τη βλεπετε στις φωτογραφιες. Αυτο που δεν φαινεται ειναι οτι ειναι ψηλη (1,75 σιγουρα), εχει πατουσαρα Νο 40, και πολυ γλυκο χαμογελο. Λιγο θεμα με τα δοντακια εχει, αλλα το βρηκα χαριτωμενο! Το στηθος ειναι πλαστικη αλλα οι ρωγες ειναι τρομερες! Γενικα τη θεωρω πολυ καλη παρουσια για τα γουστα μου.
Περασα για ντουζακι λοιπον και ηρθε. Η κοπελα μιλαει ελληνικα, αγγλικα, γερμανικα (και ψηλη μουναρα ειναι, αν γραφει και τυφλο επρεπε να κανει αλλη δουλεια αλλα τελοσπαντων....) και ειχε πολυ καλη, παρα πολυ καλη διαθεση σε ολη τη διαρκεια της συναντησης! Μου ειπε με το που μπηκε οτι δεν ξερει αυταρχικο, δεν το πολυκανει κτλ, αλλα θα προσπαθησει. Αντε, να δουμε ειπα μεσα μου, παλι καλα που ειναι φωτια σε εμφανιση. Και τελικα οτι και να πω ειναι λιγο.... Καταρχας δεν ειπε σε τιποτα οχι, της ζητησα πολλα και ηταν σε ολα θετικη, καναμε αεροπλανικα-στασεις πολλες και σε ολα αντεπεξηλθε περαν του δεοντος! Δεν με ενοχλησε καμια της κινηση, δεν με πονεσε, δεν με ξενερωσε τιποτα.
Περασα παρα πολυ καλα και οση ωρα εκανα μπανιο μετα ηταν στο δωματιο και τακτοποιουσε και καναμε κουβεντα χαλαρη και ωραια.
Την κατατασσω πολυ ψηλα στο πανθεον, να ειναι καλα η κοπελα! Ενω θελω να δοκιμαζω συνεχως αλλες κοπελες, αυτη ανηκει σε αυτες που θελω να ξανασυναντησω (+Φαιη, Μαντονα, Τζενη σιγουρα)
Αυτα απο εμενα, Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού