Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295091
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στο παραδιπλα σαιτ η κυρια που ανεβαζει τις βαρδιες τις ανεβαζει αργα, οποτε αν θες να πας κατα τις 20:00-21:00 που πηγα εγω δεν εχουν βγει ακομα και πας στην τυχη. Ηλπιζα να βρω τη Φαιη, η οποια μεχρι την προηγουμενη μερα δουλευε, αλλα εκεινη τη μερα ειχε φυγει οπως πληροφορηθηκα...
Επεσα σε διαφορες κοπελες, και στο 36 μου λεει η τσατσα: Πενυ. Δεν την ειχα ξαναδει, αλλα ειχα διαβασει.... Οποτε υστερα απο το επιθετικο της σαλοναρισμα, της ειπα να περασουμε...
Πηγα για μπανιο στην εξωτερικη τουαλετα, καθως στο δωματιο δεν υπαρχει. Πετσετα ειχε μια που χρησιμοποιουν ολοι, και παντοφλες δεν ειχε. Κριμα.
Η κοπελα ειναι ξανθια, κοντουλα και λεπτη (αλλα τελειως αγυμναστη) με ενισχυμενο στηθος και ομορφο προσωπο. Επικοινωνια αριστη στα ελληνικα.
Ηρθε μεσα ξυπολητη, μεγαλο μειον για εμενα αφου της ζητησα αυταρχικο και ηθελα να γλυψω ποδια απο τη μια, και αφου μου αρεσουν τα τακουνια απο την αλλη. Βεβαια ηρθε τοσο ορεξατη που το προσπερασα. Ανεβηκε στο κρεβατι ορθια κι αρχισε να χορευει. Εκει καταλαβα γιατι το κρεβατι ειχε αισθηση καθιζησης πριν που ξαπλωσα να την περιμενω.... Αρχισαμε καποια γλυψιματα, δαχτυλο απο μεριας της και μετα στραπ. Το μαγαζι, ως προς μεγαλη μου εκπληξη διεθετε στραπ πολυ καλου μεγεθους, οχι τεραστιο οπως τα πιο πολλα. Καναμε μια σταση και τελειωσα γιατι ημουν πολυ κοντα ηδη και γιατι πηδαει ωραια.
Μικρη κουβεντουλα μετα σε χαλαρο κλιμα και καληνυχτα.
Μια καλη συνευρεση που δεν ξερω αν θα επαναλαβω, τουλαχιστον στο ιδιο μαγαζι.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πένυ
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού