Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο βράδυ και αφού δεν είχα κανονίσει κάτι είπα να βγω την τσάρκα μου! Έριξα μια ματιά στα προγράμματα των μαγαζιών και είδα ότι στο 16 είχε βάρδια η Σόνια!
Τη Σόνια την είχα πρωτοσυναντησει στις δόξες της στο Λελας Καραγιάννη 35 στην αρχή της πορνοκαριερας μου.
Έτσι λοιπόν πήρα το δρόμο για το μαγαζί…
Αν εξαιρέσεις τις πολλές σκάλες που πρέπει να ανέβεις, το μαγαζί είναι εξαιρετικό, με δυο ξεχωριστά σαλόνια για διακριτικότητα. Η ευγενέστατη υπηρεσία με κέρασε ένα ουισκακι και αναμονή για να δω το κορίτσι (μιας και είχαμε καιρό να συναντηθούμε) γιατί ήταν στο δωμάτιο με άλλο πελάτη.
Βγήκε η κοπέλα και βουρ για το δωμάτιο. Για τη Σόνια δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι μιας και είναι πασίγνωστη στο χώρο, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια γυναίκα ψηλή με φτιαγμένο αριστοτεχνικά βυζί, ναζιάρα φωνή, δέρμα πολύ απαλό και γενικά πολύ σεξουαλική κορμάρα.
Ντουζακι και αναμονή για κάνα πεντάλεπτο μέχρι που ήρθε στο δωμάτιο. Ξεκίνημα με χαδάκια και φιλάκια παντού, ώσπου κατέβηκε στα κάτω πατώματα και άρχισε ένα στοματικό άριστο με περιποίηση της περιοχής και μούλιασμα @@. Αλλαγή ρόλων όπου περιποιήθηκα και εγώ το πεντακάθαρο μουνακι της και αυτή συμμετείχε με αληθοφανείς (ή πραγματικές;) κραυγουλες!
Ξεκίνημα του αγώνα με τη Σόνια από πάνω σε στάση reverse cowgirl, με εμένα να χαζεύω τη θέα, μετά γύρισμα σε πισωκολλητο και το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικό!
Social time για λίγο με το κορίτσι να φεύγει γιατί περίμενε και άλλος πελάτης στο σαλόνι. Συνολικά ο χρόνος ήταν 20’-25’ στο δωμάτιο.
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με τη Σόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για όλους θα είναι η ίδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
GEKAS
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
141
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού