Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824174
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οπως το λεει και ο τιτλος αγαπητοι φιλοι μου. Απο την Τραγωδια της Τζοβαννα στην Ραμψωδια της Αλεξανδρας. Η Επισκεψη στο στουντιο εγινε στις 18.00 το απογευμα. Μετα απο εναν μαραθωνιο που ειχα με την τσατσα μεχρι να καταλαβουμε ο ενας με τον αλλο καταφεραμε και βγαλαμε μια ακρη. Αφου πρωτα μου παρουσιασε τα 3 κοριτσια πρωτα . 1) Την Τζοβαννα , 2) Αναστασια και 3 ) Αλεξανδρα. Επειτα μετα απο 2 λεπτα αποφασισα να διαλεξω την Τζοβαννα φαινοταν ωραιο γκομενακι( μεγαλη ανοησια μου κατι με ενοχλουσε απο μεσα μου ) επειτα ειπα στην τσατσα οτι ενδιαφερομαι και για την Αλεξανδρα ( μιλαμε το κοριτσι ειναι τουρμπο δεν προκυτε ποτε να κλαψεις τα χρηματα σου ) Ετσι λοιπον πληρωσα για την Τζοβαννα 120 ευρω για την σουιτα 5, επειτα ειπα στην τσατσα οτι ενδιαφερομαι και για την Αλεξανδρα. Για την Αλεξανδρα πληρωσα αλλα 80 ευρω επιπλεων και το παιχνιδι θα γινει στην σουιτα 5. Για την Τζοβαννα δεν θα σας πω πολλα γιατι εκανα μια συμφωνια με την Αντζελα. Αλλα η Αλεξανδρα μιλαμε ειναι το κατι αλλο τα κανει ολα στο κρεββατι ειναι φιλικη και τρυφερη και ξερει να διαβαζει τα γουστα του πελατη. Της ειπα για ενα μεγαλο βιτσιο που εχω να με πατησει και με τις 2 μποτες της που φοραγε επανω στο κεφαλι μου ηθελα να αισθανθω σαν χαλι. Επισης ετριβε και τις μποτες της επανω στο κεφαλι μου. Ειχα ξαπλωσει κατω στο πατωμα.

Με την Αλεξανδρα καναμε αυταρχικο, φυσιολογικο , 69. Το κοριτσι κανει πρωκτικο και ελευθερο στοματικο θα πρεπει να πληρωσει κατι παραπανω.

Στο τζακουζι εκατσα στα 40-50 λεπτα αν θυμαμαι καλα. Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι στις σουιτες εχει και ωραιο μπανιο για να πλυθεις και τουαλετα.

Θα ξαναεπισκεφτω παλι αυτο το στουντιο τωρα αυτον τον μηνα τον Μαρτιο. Θα εχω υποψη μου 1) Την Αλεξανδρα, 2) Την Κελλυ σε περιπτωση που επιστρεψει πισω . 3) Την πανηψηλη την Ρωσιδα την Τζουλι σε περιπτωση που επιστρεψει ξανα πισω. Και τη θα εδινα σε αυτον το κοσμο ακομη και την ψυχη μου να επιστρεψει πισω η Τζουλι. Θελω να ανεβει αυτη η πανηψυλη γυναικα με τις μεγαλες μποτες της επανω στο κεφαλι μου θα απολαυσω το θεαμα και θα εκληρωσω αυτην την ανωμαλη σκοτεινη επιθυμια μου.

Για την επισκεψη μου πληρωσα 200 ευρω συνολο στην σουιτα 5.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Τζοβάννα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αλεξάνδρα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού