Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 97 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 281090
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ορμώμενος απο την ωραία - λίιιγο.. πειραγμένη - φωτογράφηση της κοπέλας αποφάσισα την επίσκεψη.Όντως απο σώμα οι φωτογραφίες είναι σωστές - λεπτούλα με ωραία επιδερμίδα , μέτριο πρός μικρό στήθος αλλά στητό και γενικά αρκετά εμφανίσημη.Το πρόσωπο το οποίο και δέν φάινεται στις φωτό εξίσου καλό. Θα έλεγα γλυκιά κοπέλα - συνεπικουρούν και οι ξανθές μπουκλίτσες - που μικροφέρνει λόγω και του γενικότερου παρουσιαστικού - δηλώνει 29 πάντως - .
Ελεύθερο στοματικό δέν προσφέρεται και γενικά στις υπηρεσίες και στην τιμή δέν υπήρξε κάποια ελαστικότητα - πολύ αρνητικό για την σήμερον ημέρα - απο την κατα τα άλλα ευγενή "οικοδέσποινα" παρά το ότι είναι νέο το μέρος. Το οποίο βέβαια είναι υπερπολυτελές και μεγάλο σάν γήπεδο , ακόμα και τα δωμάτιο και τα μπάνια.
Αλλά επειδή το ουσιαστικό ζητούμενο είναι άλλο και να πώ ότι ενθουσιάστηκα δέν θα ήταν αλήθεια. Ψιλοτυπική η κοπέλα στο δωμάτιο με μέτρια - αλλά αληθινή απ όσο μπόρεσα να καταλάβω συμμετοχή - και γενικά ακολουθεί χωρίς να δυσανασχετεί - εμφανώς τουλάχιστον -.Στα πολύ θετικά το ότι αντέχει σφυροκόπημα και λόγω μεγέθους προσφέρεται για αεροπλανικά και για εναλλαγή στάσεων στις οποίες εναλλαγές όπως είπα δέν έχει πρόβλημα αλλά και ούτε τις επιδιώκει για να σε εξιτάρει...
Συνεπώς δέν ειναι σε καμία περίπτωση χαμένα λεφτά αλλά ούτε και η εμπειρία που θα θυμάσαι για μέρες και που θα ξαναζητήσεις οπωσδήποτε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
30
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2015
Γειά χαρά συναγωνιστή.Μετά την τελευταια μου επίσκεψη σε αυτό το πανέμορφο (κατά την γνώμη μου)μωρό θέλω να σου πω πως εκείνο το στηθος που ήξερες....ξεχασέ το!!!Επεσε σιλικονη και είναι τούμπανο το μωρό!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1