Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 7 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γνωστή στον μέσο στουντιάκια, η Ναταλί έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα studio. Με την εμπειρία της ώριμης πια γυναίκας αλλά την νέα ανανεωμένη, αδυνατισμένη εμφάνιση της, αποτελεί κατά την άποψη μου μια από τις καλύτερες επιλογές στον τομέα value for money, γιατί παρά τα όσα έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς το μόνο σίγουρο είναι ότι σέβεται τα χρήματα που λαμβάνει όσο λίγες. Αναφέρομαι στην λίγο "επιθετική" συμπεριφορά της που συχνά έχει αναφερθεί, κυρίως στο σαλόνι, η οποία μάλλον αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον κατά την χθεσινή μας επαφή ήταν σαφώς πιο γλυκιά στο σαλόνι και πιο "μαλακή" και "στρογγυλή" στο δωμάτιο, στην βασική της κινησιολογία.

Οι νέες φωτογραφίες της ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.

Με κύριο άξονα το χιούμορ και την πάντα καλή διάθεση της, η Ναταλί ήρθε στο δωμάτιο έτοιμη για όλα. Τα πλούσια προκαταρκτικά που προσφέρει, χωρίς κολλήματα, "όχι εδώ" "μη εκεί" είναι αληθινά, χωρίς θεατρινισμούς και υπερβολές, ενώ δέχεται και πάσης φύσεως προκαταρκτικά (στα πλαίσια της λογικής και της δικής μου ήπιας συμπεριφοράς) τα οποία απολαμβάνει με χαρά και τα ζητάει.

Το στοματικό της είναι σταθερά απο τα καλύτερα που μου έχουν κάνει, βαθύ και υγρό με παιχνίδι και εναλλαγές.

Στο κυρίως πιάτο, η Ναταλί είναι παρούσα στο δωμάτιο καθ όλη την διάρκεια, με μια θαυμάσια ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και έντασης, με πλήρη συμμετοχή αλλά χωρίς θεατρινισμούς ακόμη και όταν είναι από κάτω. Στα τέσσερα αποδείχτηκε πλεμονάτη, καταπίνοντας χιλιόμετρα Μεγάλο χαμόγελο Εκεί που οι άλλες τα φτύνουν εκείνη δεν έχει ακόμη αρχίσει. Το τέλος μας βρήκε με εκείνη από πάνω ενώ κατά την διάρκεια του τελειώματος χρησιμοποίησε ξανά το στόμα της κάτι που βρήκα φανταστικό.

Η Ναταλί δεν ήταν/ είναι το κοριτσάκι, με το χαμηλό βλέμμα που ότι και αν κάντε θα πει ευχαριστώ. Έχει απαιτήσεις γιατί δίνει πολλά. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, να δώσεις κάτι για να το πάρεις τότε όμως θα λάβεις πολλά παραπάνω. Είτε είστε αυτός ο τύπος είτε όχι, σας δίνει μια εμπειρία που κατα την γνώμη μου δεν είναι συχνή σε studio. Αρκεί να βρείτε την χημεία και τις ισορροπίες. Επίσης καλώς ή κακώς είναι απο τις κοπέλες εκείνες που λειτουργούν καλύτερα με περισσότερες από μια συνευρέσεις.


Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Ναταλι και το Studio Θεσσαλονίκης 81. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Υ.Γ. 1 Το μαγαζί κρατάει καλά τα στανταρντ του μέσου όρου των studio της Αθήνας σε ότι αφορά το επίπεδο της καθαριότητας και των χώρων. Σαλόνι ευρύχωρο, δωμάτιο ευρύχωρο, ντουζιέρα, νιπτήρας, σαπούνια, αφρόλουτρα, χαρτιά, πετσέτες, παντόφλες σφραγισμένες, air condition κ.λπ., όλα σε λειτουργία και καινούρια. Η υπηρεσία ευγενέστατη, αναλυτική και καθόλου κουραστική.

Υ.Γ. 2 Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβάλει 10 στο "Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας" αν το έχω ξανακάνει θα είναι με την Πατρίτσια απο Πειραιώς 193 κ.λπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού