Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176852
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή στην Τζούλια μετά από πολύ καιρό και δεν το μετάνιωσα ποτέ..
Σαββάτο αργά και μετά από ένα κουβά οινόπνευμα ξέχασα τα οικονομικά μου προβλήματα και ολοταχώς για Κασσάνδρας!
Στο σαλόνι δεν περιμένει κανείς και το κορίτσι είναι στο δωμάτιο με πελάτη. Ρωτάω ποιο κορίτσι δουλέυει και παίρνω την απάντηση που ήθελα. Μπαίνω στο δωμάτιο, βγάζω τα ρούχα και περιμένω... Μετά από αρκετή ώρα ακούω τις τακουνάρες και εισβάλει η καταστροφή μου!!!
Από εμφάνιση (για όσους δεν την γνωρίζουν) είναι γλυκειά θα την έλεγα, με μάτια πράσινα μεγάλα, ίσιο μαλλί μαύρο, μετρίου αναστήματος (1,65 περίπου), κώλο σφικτό για πολύ χούφτωμα και τα βυζιά της φυσικά, μέτριο μέγεθος αλλά πολύ πρόστυχα!!
Έδειξε ενθουσιασμένη που με είδε μετά από τόσο καιρό, με ρώτησε που χάθηκα και τα σχετικά... Ξεκίνησε μια πίπα όλα τα λεφτά με πολύ σάλιο, βαθιά μέχρι τέρμα και με δάκρυα στα μάτια. Έχω την εντύπωση πως ο λάρυγγάς της έχει μεγαλώσει σε σχέση με το παρελθόν... (ή που μίκρυνε το πουλί μου!) Σε 5 λεπτά περίπου, χωρίς να κρατηθώ, τον έβγαλα απ'το στόμα της και την έχυσα στα βυζιά με δική της προτροπή.
Εννοείτε πως δεν μου έφτανε αυτό και χωρίς να το σκεφτώ και πολύ της δίνω το 50ευρω και περιμένω να ξανάρθει... Δεν άργησε και πολύ, μπαίνει μέσα φουριόζα και μου δίνει μια σπρωξιά και πέφτω ανάσκελα στο κρεβάτι (δεν ήθελα και πολύ στο χάλι που ήμουν). Μου κρατούσε τα χέρια και με το στόμα άρπαξε το πουλί μου πάλι με μανία. Χωρίς να το βγάλει καθόλου απ'το στόμα γύρισε σιγά σιγά σε θέση 69 και άρχισε να δίνει χαστούκια στα κωλομέρια της! Μετά από αυτό δεν με άφησε να σηκωθώ και ανέβηκε πάνω μου με πρόσωπο προς εμένα. Ξεκίνησε σε αργό ρυθμό με κινήσεις μπρος-πίσω και ελαφρά βογγητά. Μετά άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου σαν τρελή με τόσο δύναμη που ο κώλος της μου χτύπαγε τ'αρχίδια μέχρι που πόνεσα αρκετά. Εγώ βέβαια με τόσο αλκοόλ δεν έπαιρνα χαμπάρι σε φάση που δεν πίστευα ότι θα τελειώσω.
Η Τζούλια βέβαια δεν το έβαζε κάτω εύκολα και συνέχισε το καβάλημα αλλάζοντας σε reverse χωρίς να βγω από μέσα της. Μετά μου πήρε πάλι πίπα και πήρα εγώ πρωτοβουλία βάζοντάς την μπρούμυτα κι εγώ από πάνω να την πηδάω μ'όλη μου την δύναμη. Η τελευταία στάση ήταν στα 4 μ'εμένα να παλεύω να τελειώσω και την Τζούλια να κουνάει τον κώλο της όπως οι αραπίνες στα video-clip.! Όταν τελείωσα συνέχισε να να με πιέζει προς τα πίσω και με το ένα χέρι της μου είχε βουτήξει τ'αρχίδια στραγγίζοντας και την τελευταία σταγόνα!!!
Μην με ρωτήσετε σε πόση ώρα γίναν όλα αυτά, δεν είχα αίσθηση του χρόνου.Μετά κάτσαμε λίγο στο κρεβάτι μαζί μέχρι να κατέβουν οι παλμοί στο κανονικό και μ'ενα φιλί μ'αποχαιρέτησε κι έφυγε...
Τζούλια, είσαι μεγάλη τσόντα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Μέλος
Εγγραφή:
7 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2015
Ωραίος μύστηΜεγάλο χαμόγελο,αν καταλάβα καλά παίχτηκε ένα πολύ ρομαντικό γαμήσι μιας και γνωριζόσασταν καιρό ΕμμμμΧμμμ;Ναι!Ναι!
10 Φεβρουαρίου, 2015
Καλα πόσα έσκασες εκείνο το βράδυ?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2