Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156514
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν συνηθίζω να κάνω κριτικές κατ'ευθείαν μετά από κατάθεση αλλά σήμερα είναι ειδικών αναγκών και περιστάσεων η κριτική.
Επίσκεψη γύρω στις 3 το βράδυ, περνάω καταδρομικά στο δεύτερο σπιτάκι των τριδύμων όπου βρίσκεται η Εβελίνα και πέρνω το αυταρχικό των 50€ (μόνο παθητικό δηλαδή).
Κυριακή βράδυ, δεν έχει κόσμο οπότε και η αναμονή μηδενική. Η τσα2 με πήγε στο δωμάτιο τέρμα στο βάθος που είναι ειδικά σχεδιασμένο για BDSM με κατι λουριά και κλουβιά αν και υποθέτω ότι καποιος hardcore θα το βρει φτωχό μάλλον.
Για την εμφάνιση τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα. Αν και άνθρωπος που γουστάρει τις νταρντάνες η Εβελίνα έχει ένα όμορφο λεπτό σώμα, ψηλή κοπέλα, ξανθιά και με φυσικό στήθος σε πολύ καλό μέγεθος και το πρόσωπο της εντελώς babyface(θετικό αυτό), κάτι που μου βγάζει κάτι αθώο και πρόστυχο ταυτόχρονα. Συνολικά δηλαδή πολύ δυνατός συνδιασμός.

Στο αγώνα δεν θα σταθώ πολύ. Αφού συνεννοηθήκαμε γιατί το τι θέλω και τι θα κάνουμε περάσαμε στα αρχικά χάδια, φιλιά, γλυψίματα. Η αλήθεια είναι εκείνη τη στιγμή μου άρεσε τόσο πολύ που ήθελα εγώ να τη γαμήσω αλλά το αφήνω για την επόμενη φορά, για να μην ξεχνιώμαστε. Πραγματικά αυτό το πίσω σύστημα είναι για σεμινάριο! Για όποιον ενδιαφέρται πάντως της αρέσει πολύ και το αυταρχικό και είναι πολύ καλή σε αυτό. Ξέρει να το κάνει με το σωστό ρυθμό και ένταση, και είναι απόλαυση να την βλέπεις εν δράση. Μου άρεσε πάρα πολύ. Τελειώσα όντας ανάσκελα χαζευόντας την, αυτή και τα υπέροχα στήθη της.

Μετά τη λήξη καθίσαμε πολύ ώρα και μιλούσαμε, είχαμε πολύ καλή επαφή, πήρα και τα κομπλιμέντα μου. Στο τέλος μου έφερε πετσετούλα, έκανα το ντουζάκι μου και έφυγα κύριος και πανευτυχής. Πολλά μπράβο στη κοπέλα γιατί κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, σέβαστηκε τα χρήματα που έδωσα και συν ότι είναι πολύ εμφανίσημη.

Αν θα άλλαζα κάτι στη συνάντηση; Ίσως , το θέμα όμως είναι ότι είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά σε κατάστημα και πραγματικά μόνο και μόνο γιαυτό κάθισα να γράψω αμέσως την κριτική και το άθροισμα όλων έβγαλε συν άπειρο.

Θέλω να κλείσω με ένα σχόλιο. Κατα καιρούς η κατάσταση στην πολή είναι αυτή που επικρατεί και τώρα. Πολλή τσόπκα, κακές υπηρεσίες και βρώμικοι χώροι και μια δύο κοπέλες ξεχωρίζουν από το συρφετό. Πριν 5 χρόνια που είχα πάει πρώτη φορά με την Εβελίνα δεν περίμενα ότι αυτή η κοπέλα θα εξελιχθεί σε μια από αυτές που ξεχωρίζουν στη πόλη. Όσον αφορά το χώρο, μπορώ να πω ότι ήταν σχετικά καθαρός, το μόνο που με χάλασε αρκετά ήταν μια στάμπα αρκετά μεγάλη πάνω στο σεντόνι. Κατα τα άλλα όπως είπε κάποιος άλλος είναι αναβαθμισμένος Βαρδάρης. Σε γενικά επίπεδα το 2ο σπίτι στα τρίδυμα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση(καμιά σχέση με τη χαβούζα στην Ανδρέου Γεωργίου).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Ckramer
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
118
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού