Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156527
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Τριδυμο 3

Επισκεψη στην Ιζαμπελα μετα απο εναν χρονο περιπου. Τοτε ειχε εξηγηθει σουπερ στο δωματιο με ανεση χρονου, προκαταρκτικα κλπ. Αυτη εδω η καταθεση ηταν στο αλλο ακρο και μια απο τις χειροτερες που εχω κανει σε οικο. Δινω το 30αρι στην κακοτροπη τσατσα και μπαινω. Εδω ενα μικρο σχολιο για τις τσατσαδες. Δεν ειναι δυνατον στο ιδιο μαγαζι το απογευμα να ειναι η Ευα που κατα την αποψη μου ειναι η τοπ ολων των εποχων και μια πολυ σωστη υπηρεσια και στην νυχτερινη βαρδια να ειναι δυο κακοτροπα ατομα (τσατσα/πουτανα) να κρατανε το μαγαζι.
Μολις που προλαβα να ξεντυθω και σκαει η Ιζαμπελα, μου λεει οτι με θυμαται πως εχω ξαναπερασει αν και δεν την πιστεψα και ανεβαινει στο κρεββατι. Πιανω κωλαρακι και αρχιζει ο εξης διαλογος.
- Ιζ: "Nα ξαπλωσω?"
- Bl : "Οτι θελεις κανε"
- Ιζ : "Oκ ξαπλωσε εσυ"
- Bl : "Ok" ... και μου περναει την καλτσα. Με ρωταει αν θελω να στηθει αλλιως για να βλεπω το κωλαρακι, της λεω οκ και σηκωνομαι ορθιος. Ερχεται μπροστα μου να με πιπωσει και καθεται καθιστη !!! Εκει τα πηρα και την εβαλα με την μια απο μπροστα οπου την καρφωσα για λιγο και μετα την καταξεσκισα στα 4 για να τελειωνουμε.
Αποτυχια Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού