Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 200027
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειδα οτι δουλευει η Φαιη 10 με 8 μμ και πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση.SmileBig Π Το σαλοναρισμα της θα το χαρακτηριζα εγκαρδιο, με εφτιαξε. Περασα στο δωματιο αφου πληρωσα παραβολο των 50. Χαζεψα την εκπαιδευτικη τηλεοραση που ειχε γυμνοστηθες που τοξευαν και σπαθιζαν πορνοζομπι (ειχε πλακα, κριμα που δεν ειχε φωνη). Μπηκε μετα απο λιγο το θεικο πλασμα. Ευδιαθετη, καστανη. λιγεροκορμη, ψυλη, ωραιες γαμπες, μεση δακτυλιδι, συμμετρια γοφων και ωμων, γαμπες σμιλευτες ατελειωτες, κωλος θεικος και σφηκτος, στηθος 2,5αρι σφριγιλο, φατσα γλυκουλικια με ζεστα ματακια. Σωμα μοντελου οχι ομως ανορεκτικου για να εξηγουμαστε (επαναλήψη απο προηγουμενη κριτικη μου μια και δεν εχει αλλαξει τιποτα)
Αρχισαμε με γλωσσοφιλα, δεν ηξερα τι να πρωτοχουφτωσω, τι να πρωτοχαιδεψω απο αυτο το υπεροχο κορμι. Καυλωσα πριν καν το καταλαβω. Γονατισε και με πιπωσε ορθιο. Καταπλτικτικη πιπα. Εναλλαγη deep throat με παιξιμο της γλωσσας επι της βαλανου. To σφιξιμο των χειλιων στο πουτσο αισθησιακο. Συνεχεια της πιπας στο κρεββατι. Σ'αθτηη τη φαση μου εβαλε το χερι στη κλειτοριδα της και με διεταξε να τριβω.
Εν συνεχεια καλλιτεχνικο περασμα σκουφου και cow girl, ενω εγω συνεχισμα το καθολικο χουφτωμα και το ρουφηγμα των ομορφων βυζορωγων της. Μετα μου στηθηκε ιεραποστολικα οπου εσπρωχνα, χουφτωνα, φιλαγα ενω αυτη μαλακιζε την κλειτοριδα της. Οι παροτρυνσεις της και οι στεναγμοι της ακρως καυλωτικοι, αληθοφανεις και καθολου ψαρωτικοι.
Αλλαξαμε σε πλαινοξαπλωτο πισοκωλλητο. Η αισθηση της ωθησης στον κωλο της ηταν φανταστικη, ενω τα ματια μου απολαμβαναν την θεα του κορμιου της με απευθειας οπτικη επαφη αλλα και δια αντανακλασεως στο μεγαλο καθρεπτη του δωματιου.
Τελειωσαμε πισοκωλλητα σε doggy style.

Την συστηνω για τους ακολουθους λογους:

Ειναι ομορφη
Ειναι καλλίγραμμη
Το δερμα της ειναι βελουδινο
Τα μαλλια της ειναι μεταξενια
Το στομα της ειναι αισθησιακο
Τα βυζακια της ειναι τρυφερα σαν περιστερακια
Ειναι γλυκια
Εχει καλη τεχνικη στη πιπα
Εχει καλη τεχνικη στα στησιματα
Εχει αλληθοφανη συμμετοχη
Δεν βιαζεται
Σου αφηνει μια ομορφη αναμνηση για πολλες ωρες
Φευγεις απο το στουντιο κορεσμενος
Ειναι απο τα κοριτσια που αθελα τους ή οχι επιτελουν λειτούργημα προσφεροντας μερικες στιγμες ηδονης και τρυφεροτητας σε ατομα που για καποιο λογο δεν μπορουν να εχουν καποια μονιμη σχεση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φαίη
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού