Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327193
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Φωτογραφίες της υπάρχουν στο άλλο site όπως και εμφανισιακές περιγραφές σε άλλες κριτικές, να πω μόνο ότι είναι αρκετά μαυρισμένη (προφανώς από solarium) και παρόλο που είναι πολύ λεπτή, έχει μια κάπως χαλαρή αίσθηση στην αφή παρόμοια με αυτήν που είχε η Ανδριάνα στην ίδια αλυσίδα μαγαζιών. Η κάρτα της στο άλλο site την έχει ως Μολδαβή/ηλικία 26/ύψος 1.65/κιλά 55. Ίσως να είναι λίγο πιο κοντή και σε καμία περίπτωση 55 κιλά, πιο πολύ για 48-50 την έκανα. Θηλυκή συμπεριφορά και όμορφη φατσούλα, επίσης ΦΟΒΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΗ, είμαι και εγώ λίγο περήφανος στα αυτιά, οπότε έδεσε το πράγμα και η συνεννόηση ήταν εκνευριστική ώρες-ώρες. Τιμές 40ε το απλό, 50ε πιο χαλαρά με μασάζ, 60ε 69, 100ε δύο εκτονώσεις, 100ε πρωκτικό (με μια εκτόνωση), δηλαδή οι κλασσικές φουσκωμένες τιμές που απευθύνονται σε μπουρδελοτουρίστες who don't know any better. Γυμνό τσιμπούκι δεν κάνει. Πήρα το απλό.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο κατέστρωσα ένα απλό gameplan: είχα χαλαρή διάθεση, οπότε αποφάσισα να την αφήσω να κάνει κυρίως αυτή παιχνίδι, να δούμε δηλαδή τι σκαμπάζει..Ήρθε στο δωμάτιο και μετά από σύντομη λεκτική γνωριμία, στρώθηκε στα τέσσερα (το θέμα της βραδιάς) με το κωλαράκι της δίπλα στο πρόσωπό μου, άρπαξε το χέρι μου και το έβαλε απευθείας πάνω στο μουνάκι της. Καλή αρχή. Το όλο σύστημα κωλαράκι-κωλοτρυπίδα-μουνάκι στα τέσσερα μαζί με το τατού από δίπλα ήταν οπτικά σπέσιαλ, μιλάμε για ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία και κορνίζωμα στο σαλόνι (δίπλα στις οικογενειακές φωτογραφίες). Κάπου αφαιρέθηκα τόσο πολύ περιεργαζόμενος την όλη περιοχή που σχεδόν καλά-καλά δεν κατάλαβα ότι είχε βάλει προφυλακτικό και είχε αρχίσει τσιμπούκι. Αφού έφτασα στο 100%, σηκώθηκα για τσιμπούκι στο όρθιο με ωραία θέα το κωλαράκι της στον καθρέφτη και μετά στα τέσσερα με δική της προτροπή και χρήση gel. Πρέπει να είναι η αγαπημένη της στάση, γιατί όποτε τον έβγαζα και πήγαινα να αλλάξω ήταν σε φάση "όοχι", τον άρπαζε και τον ξαναέβαζε μέσα. Εμμμμ Τέσπα, στην αρχή το ευχαριστήθηκα, μετά η επιμονή της να συνεχίσουμε στα τέσσερα με ξενέρωσε κάπως. Η μεσούλα της είναι τόσο λεπτή και το κωλαράκι της τόσο μικρό που κάνουν το εργαλείο να φαίνεται πορνοσταρικά τεράστιο. Πάτησα στο στρώμα και ανέβηκα από πάνω, μετά σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα να το σφυρίξουμε με μια στάση μόνο και ότι έβγαινα εκτός σχεδίου, της ζήτησα λοιπόν να ανέβει από πάνω το οποίο το έκανε κάπως συνοφρυωμένη με την πλάτη της προς εμένα. Του έδωσε όμως να καταλάβει και με τελείωσε έτσι.

Μου λέει αμέσως "μάλλον δεν σου άρεσα" και στο καπάκι το ξανασκέφτεται και λέει το εξής κουφό: "μάλλον ήθελες να με πηδήξεις από τον κώλο". Που με κατάλαβε η ρουφιάνα Πλατύ χαμόγελο, μα το θεό αυτό μου είπε. Της λέω ένα ειλικρινές "φυσικά" (από μέσα μου: "ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ;") αλλά σιγά μην πληρώσω ποτέ τα λεφτά που ζητάν οι Βίλλες για τέτοια πράγματα. Και αρχίσαμε μια μικρή συζητησούλα για κάποια ώρα μέχρι να φύγει, μιλούσε τόσο σιγανά και μέσα από τα δόντια που είχα πρόβλημα να την καταλάβω στα περισσότερα που έλεγε.

Συνοψίζοντας, είναι κάπως παράξενη περίπτωση. Είναι καλή εμφανισιακά, για αυτούς που θέλουν petite είναι ταμάμ. Το στυλ της είναι γκομενάκι που έχει συνηθίσει να το τριγυρνάν κλαρινογαμπροί και να την κάνουν να νιώθει θεά, αλλά αντιπαθητική δεν την λες. Στο δωμάτιο μέσα, ενώ την τεχνική την έχει, είναι λίγο αντισυμβατική στο πρόγραμμα της και αν της δώσετε την ευκαιρία να το πάει σερί με μια στάση, θα το κάνει. Βγάζει κάποιο άγχος και ανασφάλεια αν δεν δείχνεις σούπερ γουάου ενθουσιασμένος, δεν είναι για πολύ χαλαρά πράγματα. Κάποια στιγμή ίσως να ξαναπάω γιατί είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πιθανό στανταράκι για μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2015
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού