Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Απηυδησμένος από τους νεανικούς κώλους της Φυλής που μου έχουν σπάσει τα @@ τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα (αφού το επέτρεψαν οι τζόγοι) να κατευθυνθώ σε κάποιο από τα στούντιο της κοντινής σχετικά περιοχής. Έτσι για καλή μου τύχη πέτυχα την εν λόγω σκούρας κόμης κορασίδα. Βέβαια έχει λίγο μεγαλύτερα βυζούνια από τα γούστα μου (για κριάρια τριάρια τα έκοψα) όμως στο ότι έκανε ακάπ πίπα κι ΕΔΙΝΕ κώλο δεν το σκέφτηκα περισσότερο. Έτσι έδωσα τα δύο 50ρικα στο μπάρμπα της υποδοχής (του βάζω ένα 8 για τη συμπεριφορά) και κατευθύνθηκα εις την ενδοχώρα.
Στο σαλονάρισμα ήταν κάπως μουδιασμένη. Το σώμα της μια χαρά κι έτσι της βάζω ένα 8 (που είναι 8.5 στην πράξη, αλλά δεν επιτρέπει το σύστημα δεκαδικές βαθμολογίες).
Ο χώρος σα στούντιο είναι πολύ άνετος και καθαρός του βάζω 9ρι. Για να παρκάρετε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, τέσπα ρίχνω ένα 7ρι, εγώ παρκάρω παντού με το ποδαράτο.
Αφού έκανα το ντους (είπα στην κοπέλα ότι είμαι γεροπαράξενος κι αργώ, τουλάχιστον 5 λεπτά) αυτή ήλθε μέσα ενώ σκουπιζόμουν. Αμέσως με χαμόγελο Έρωτας να με βοηθήσει. Αμέσως άρχισα να αγριεύω κατά από κάτω Μεγάλο χαμόγελο
Προκαταρκτικά δεν κάναμε πολλά, μόνο που την πήρα αγκαλίτσα και της έκανα τα πυρφορίσματα μου Μεγάλο χαμόγελο αυτή χαμογελούσε και με κοίταζε με τα σκούρα μάτια της. Πέσανε κάποια φιλάκια στο λαιμό και στα μάγουλα, στα στήθια, ε ρούφηξα και λίγο μαστάρι, κάτι ψιλά από κοιλίτσα (κυτταρίτιδα ΓΙΟΚ πουθενά).
Η ακάπωτη πίπα ήταν καλή και βελτιώθηκε στη συνέχεια. Της ζήτησα να μη βάζει πολύ χέρι και να με γλύφει αργά. Φυσικά και γεύθηκε τα @@.
10ρι στη συμμετοχή, ΟΥΔΕΜΙΑ αντίρρηση σε ό,τι έλεγα.
Το μαρκάλημα ξεκίνησε με ιεραποστολική στάση στο μουνάκι της, που είναι κάπως ανοιχτούλικο. Στη συνέχεια της είπα να κάτσει πάνω μου κάνοντας την πρώτη απόπειρα για τον ΥΠΕΡΟΧΟ κώλο της. Καρεκλάτο με θέα τη φάτσα της και εναλλαγή βλέποντας την πλάτη. Η Στέλλα πρόσεχε να παλινδρομείται προσεκτικότατα και όσο περνούσε η ώρα τόσο καύλωνα περισσότερο. Πρέπει να την πήρα γύρω στο τρίλεπτο στις δύο καρεκλάτες στάσεις.
Το τέλος με βρήκε Κατσικογάμης να τη δοκιμάζω στα 4 ξαναβάζοντας στον κώλο. Στήθηκε όπως έπρεπε και περίμενε καρτερικά να χωθεί ο ντούντος. Έκανα αργές κινήσεις για να κρατηθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν πρέπει να πέρασαν δύο λεπτά και τα γέρικα Γερο-μύστης σπερματοζωάρια άρχισαν να βγαίνουν...
Η Στέλλα σαν καλή υπηρέτρια έβγαλε το καπέλο και με σκούπισε.
Έχω την εντύπωση (αν κι είμαι ακόμη καυλωμένος) ότι στα 4 η αίσθηση της στενότητας του κώλου της ήταν περισσότερη από ότι στο καρεκλάτο Χμμμ; τέσπα μπορεί να λέω και μαλακίες πρωινιάτικα, αλλά αχ αν την πάλι κοντά τι θα κάναμε Σπασίκλας
Το ευχαριστήθηκα ειλικρινά, μακάρι να πάνε καλά τα οικονομικά ώστε να τα αξιοποιώ σε στουντιακούς κώλους πολυτελείας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2015
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Glikoula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού