Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156523
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καινούργια κοπέλα από Ρουμανία με ζωντάνια και διάθεση στο σαλόνι που με έκανε να επιστρέψω αργότερα για την δοκιμή. Κοντό καρέ μαλλάκι καστανό, petite κατασκευή με καλό κωλαράκι, προς κοντούλα, φατσούλα εκφραστική. Το στήθος της είναι μικρό κρεμαστό και μάλλον όχι για βυζολάτρες. Δυσπροδιόριστη για εμένα ηλικία, δεν θα με εξέπλητε εάν ήταν γύρω στα 30. Έχει κάτι το κατιτίς στην ενέργεια της που μου θύμησε την Κασσάνδρα που ήταν Α. Γεωργίου 16 αν την θυμάστε. Για συνεννόηση λίγα ελληνικά και κάποια αγγλικά. Είχε και κωλαράκι στα 60ε, την συμπάθησα αρκετά ώστε να μην αρχίσουμε την γνωριμία μας με αυτόν τον τρόπο, οπότε πέρασα με το απλό (φυσικά και θα την πηδήξω από τον κώλο αργά ή γρήγορα, τι λέμε τώρα, απλά την γλύτωσε χθες).

Ήρθε γρήγορα μόλις ξεντύθηκα, πέσαμε μαζί στο κρεβάτι, ωραία προκαταρκτικά με αγκαλιές και φιλιά στο σώμα, γρήγορη αντίδραση από μέρους μου με δυνατή στύση. Κατέβηκε χαμηλά οπού μου μπήκε η ιδέα ότι θα πήγαινε για ακάπωτο τσιμπούκι, δυστυχώς δεν συνέβη Λύπη Τα ευχάριστα προκαταρκτικά κράτησαν ακόμα για κάποια ώρα, πέρασε προφυλακτικό για τσιμπούκι το οποίο...μάλλον δεν μπορώ να το κρίνω, ήμουν ήδη κοντά στο 100% και έξω με περίμενε φίλος συμφορουμίτης, είπα να μην το γιορτάσω και να το πάω γρήγορα το πράγμα. Συνολικά την άφησα γύρω στα 30 δευτερόλεπτα να το κάνει, ήταν ρηχό και με χέρι αλλά έντονο. Την γυρίζω στα τέσσερα, πολύ καλή αίσθηση, και μετά ιεραποστολικά. Τα στησίματά της πολύ καλά με πολύ καλή συμμετοχή, βογγητά, φιλιά, μου άρεσε που έμπλεκε τα πόδια της με τα δικά μου στα τέσσερα. Τέλος στα τέσσερα πάλι με εμένα από πάνω, δηλαδή πατώντας με τα πόδια στο στρώμα, όπου του έδωσα να καταλάβει τσοντιάρικα φτάνοντας σε έναν πολύ ευχάριστο παρατεταμένο οργασμό. "Υou are crazy!" μου είπε γελώντας "Ι really liked what you did!" "Ι liked it too!" της απάντησα σκεπτόμενος ότι όταν της κάνω το ίδιο πράγμα από τον κώλο, ίσως να μην της αρέσει τόσο πολύ. Συνολικός χρόνος γύρω στα 12 λεπτά όπως χρονομετρήθηκε από τον φίλο συμφορουμίτη, δηλαδή φυσιολογικά πράγματα.

Το ρεζουμέ είναι ότι πρόκειται για άλλη μια καλή κοπέλα που εμφανίστηκε στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Είναι κεφάτη και με ζωντάνια, με άναψε ιδιαίτερα εύκολα. Το ευχαριστήθηκα και θα υπάρξει και δεύτερη φορά από μένα, ξέρετε για τι πράγμα (μουχαχα!).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2015
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού