Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο χώρος αυτός τον οποία επισκέπτομαι πρώτη φορά, είναι αξιοπρεπής, καινούργιος και πεντακάθαρος. Το σαλόνι ευρύχωρο, ενω το δωμάτιο στο οποίο εγώ συνευρέθηκα είχε τα πάντα, ντουζιέρα, αφρόλουτρο, ζεστό νερό, πετσέτες και παντόφλες σφραγισμένες, tv με πρόγραμμα, νιπτήρα με κρεμοσάπουνο, χαρτί και κλιματιστικό σε λειτουργιά! Η είσοδος έχει έναν καλυμμένο διάδρομο δίπλα από το συνεργείο που ενισχύει την διακριτικότητα, τουλάχιστον αφού μπεις, διότι απέξω το σημείο είναι αρκετά κεντρικό.

Η υπηρεσία ήταν ευγενέστατη, αναλυτική, χαμογελαστή και....επιπέδου studio.(το πιάσατε έτσι;Χαμόγελο)

Η Κλαούντια είναι πιπινάκι εκ Ρουμανίας, μελαχροινή, κοντούλα, ωραία πόδια, εκπληκτικό πίσω σύστημα, μικρό αλλά στητό και φυσικό στήθος με δυνατό σημείο τις ρόγες, χαμογελαστή, με αρκετή θυλικότητα. Σαλονάρει άνετη και με αυτοπεποίθηση.

Στο δωμάτιο ήρθε με την ίδια θετική διάθεση, μιλάει καλά ελληνικά, και είναι ομιλητική όσο πρέπει όμως. Είναι πεντακάθαρη και πολύ προσεγμένη παρόλο που ήταν πολύ πρωί και μόλις είχε φτάσει και η ίδια.

Στα προκαταρκτικά αφιερώνει τον χρόνο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα, δέχεται και απολαμβάνει αλλά συμμετέχει και η ίδια. Απο την άρχη έδειξε ότι θα είναι παρούσα στο δωμάτιο, πράγμα που κράτησε μέχρι το τέλος. Κολλήματα "όχι εδώ" "μή εκει" δεν καταγράφησαν.

Το στοματικό της, βαθύ, υγρό και έμπειρο με πολλά παιχνίδια με την γλώσσα. Τελείωσε όμως νωρίς και εδώ ήταν και το μόνο μελανό σημείο της συνάντησης.

Το κυρίως μέρος άρχισε με εκείνη από κάτω, να συμμετέχει με αληθοφάνεια, χωρίς άγχη και βιασύνες και χωρίς να εκβιάζει καταστάσεις. Στα τέσσερα έδειξε να αντέχει το σφυροκόπημα μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι οι κραυγές της ήταν ανάλογες με τον ρυθμό μου, πράγμα που ευνόησε πολύ την αληθοφάνεια της συνάντησης. (Πολλές κοπέλες είναι τόσο απούσες που ενώ εσύ έχεις κόψει ρυθμό αυτές ουρλιάζουν πιο πολύ, προφανώς από συνήθεια Μεγάλο χαμόγελο). Ξανα εκείνη απο κάτω, στο σημείο που εγώ την ήθελα, μέσα στο παιχνίδι, έξυπνη, σε καταλαβαίνει, σε ψυχολογεί και σου δίνει αυτό που θές την ώρα που το θές. Κάπου εκεί ήρθε το τέλος σε μια συνάντηση που εκτιμούσα ότι θα κρατήσει πιο λίγο, καθώς ήμουν σχεδόν έτοιμος, αλλά η Κλαούντια με την ηρεμία και την χαλάρωση τα έχει καλά όπως και με το να μην εκβιάζει καταστάσεις και έτσι είχαμε μια πολύ καλή και χρονικά εκτός από ποιοτική συνάντηση.

Λίγο ακόμη Social την ώρα που έκανε ντουζ και αποχώρηση σε καλό κλίμα.

Ηρεμία, χαλάρωση, χωρίς βιασύνες, άγχη και κολλήματα από μια ωραία κοπέλα τυπική εκπρόσωπο της Ρουμάνικης σχολή.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Κλαούντια και το Studio Golden της Μεταμόρφωσης. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού