Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 362 10
Sex Studio 394304
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ρεβέκκα είναι μια σχετικά νέα άφιξη στα studio. Νεαρή από τη Ρουμάνια, με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. «Παιδικό» πρόσωπο, με ένα ελαφρύ κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά δόντια. Σώμα με κάποια επιπλέον κιλά, ομοιόμορφα κατανεμημένα, που εμένα τουλάχιστον δεν με χάλασαν. Στήθος σφριγηλό, φυσικό, τροφαντή περιφέρεια την οποία διαθέτει στο φουλ πρόγραμμα που προσφέρει. Εμφανισιακά δεν την χαρακτήριζα top επιλογή, όμως η διάθεση μου για κάτι καινούργιο, με έκανε να αποφασίσω την στενότερη γνωριμία.

Αρκετά σύντομα έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο, δεν είχα ακόμα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου. Με περίμενε σο κρεβάτι «παίρνοντας με μάτι», Αφού σκουπίστηκα, ξάπλωσα δίπλα της, γρήγορα έσπασε ο πάγος για να αρχίσουν τα πρώτα προκαταρκτικά.
Φιλάκια χάδια, γλειψίματα σε όλο το σώμα και από τις δυο πλευρές. Η ανταπόκριση της πολύ καλή έδειξε να απολαμβάνει τη περιποίηση μου. Το στοματικό της πολύ καλό, με deep throat, παιχνίδια με την γλώσσα κατά μήκους του κορμού και της βαλάνου, καραμέλωμα στα @@κια αρκετά ποιοτικό. Στο sex η συμμετοχή της ικανοποιητική, τα στησίματα της σωστά, χωρίς να κλέβει, . Ιεραποστολικό, στάση του λωτού και στα τέσσερα, όπου η θεά της καλοδουλεμένης πίσω τρυπούλας της, δεν με άφησε να αντέξω περισσότερο.
Χωρίς να βιαστεί ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε αρκετά για διάφορα θέματα. Ευχές για τις επερχόμενες γιορτές, καληνύχτα και αποχώρηση

Σίγουρα δεν είναι από τις ομορφότερες κοπέλες στα studio,αλλά οι επιδόσεις της είναι αξιοσημείωτες. Έχει καλή διάθεση, είναι πρόθυμη, η τεχνική της καλή μου πρόσφερε μια συνεδρία αρκετά ανώτερη του αναμενομένου. Σε όσους «κάνει» η εμφάνιση της πιστεύω ότι θα περάσουν καλά, όσοι θέλουν αποκλειστικά κοπέλες με αναλογίες μοντέλου, καλύτερα ας μην κάνουν τον κόπο να την επισκευτούν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ρεβέκκα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρεβέκκα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
572
Πόντοι:
7.867
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού