Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83084
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιφυλάσσομαι για το όνομα της κοπέλας, γιατί αν και την προηγούμενη εβδομάδα δεν συγκράτησα το όνομα της. Το κορίτσι νεαρό, μελαχρινό με ωραίο μικρό φυσικό(προφανώς) βυζί και καυλιάρικη φάτσα κι από ότι κατάλαβα μέσα στα σκοτάδια πρέπει να έχει έντονο χρώμα ματιών(γαλάζιο ή πράσινο).

Της εξηγούμαι ότι εγώ γουστάρω άγρια πράγματα και συμφωνεί. Δεν αργεί να μπει στο δωμάτιο και από κοντά είναι ακόμα πιο καύλα. Συζητάμε λίγο κι αρχίζει ο αγώνας. Αρχίζει τα δαγκώματα και μπαίνει δυναμικά, αλλά μετά περνάει κάλτσα σε σταφίδα, πράγμα που με παραξένεψε. Δεύτερο πράματα που δεν μου άρεσε, αλλά το καταλαβαίνω είναι ότι δεν με άφησε να κάνω foot worship(φορούσε και κάτι μπότες πάνω από το γόνατο) και ο τρόπος με τον οποίο αρνήθηκε μου φάνηκε σαν να μην της αρέσει καθόλου. Αφού την πήρα ιεραποστολικά και μετά στα τέσσερα, με μια πολύ δυνατή κωλάρα, της εξήγησα ότι δύσκολα τελειώνω χωρίς βοήθεια και δέχτηκε αν με δαχτυλώσει όσο εγώ έπαιζα. Αν και η συνάντηση μέχρι στιγμής ήταν αρκετά τυπική εκεί στο τέλος με απογείωσει, κάτι τα βρωμόλογα, το βλέμμα της και η φωνή της με απογείωσαν στο τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλα και πολύ καλή συνεννόηση με την κοπέλα και δεν είχαμε καλή επικοινωνία, εντούτις μου φάνηκε πολύ έντιμη επαγγελματίας, αλλά καμιά φορά συμβένει να μην ταιριάζεις(όπως μου συμβένει και με την Γαλήνη)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Ckramer
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
118
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού