Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 73 10
Sex Studio 136743
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η κυρία επι της υποδοχής ευγενέστατη αλλά πολύ φλύαρη. Να παινεύεις το σπιτι σου ειναι θεμιτό (αλλιώς θα πεσει να σε πλακώσει) αλλά μη θαβεις τα αλλα ειδικα στις παλιες καραβανες. Μετα απο παζαρι πηρα με 50 το ελευθερο στωματικο που στη Βριλλησου 36/36Α και στα συγγενη στο κανουν δωρο.
Το δωματιο πεντακαθαρο μια και ημουν ο πρωτος, οι πετσετες ομως μυριζαν λιγο περιεργα.
Η Λαουριτα ειναι γλυκουλα και ναζιαρα. Τα ματια της ηταν βαμμενα αριστοτεχνικα. Λεπτη αλλα οχι κοκκαλιαρα με επαρκη για το σεξ πιασιματα. Βυζακια εφηβικα, πολυ τρυφερα. Με αφησε να την φιλησω παντου, που προτεινε τον μουνο της που τον εγλυψα αρκουντως, ειδικα την κλειτοριδα που την πηρα "πιπα". Στη διαρκεια συτης της φασης εβγαζε μικρες κραυγουλες. Μετα, ενω ηταν ακομα ανασκελα το γυρισα σε mouth fucking και οταν βαρεθηκα ξαπλωσα να μου παρη μια κλασσικη πιπα.
Η πιπα της καλη αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, υπαρχουν και καλυτερες. Ομως το μικρουλι ειναι τρυφερουλι και σε φτιαχνει και ας μην εχει τρομερη τεχνικη. Αφου με πιπωσε αρκετη ωρα, μου λεει "τωρα να κανουμε σεξ","γιατι τοση ωρα τι καναμε" λεω εγω, "κατήχηση"? Το σεξ περιλαμβανε cow girl normal & reverse, πισωκολλητο, διαλλειμα για γλυφομουνι, ιεραποστολικο στη σταση του λωτου και με τα ποδια της λαβιδα. Τελειώσαμε με πισωκολλητο (2ο) σε δυο παραλλαγες (ξαπλωτη) και doggy style. O πωπος της αν και μικρουλης ειναι σαν πουπουλενιο μαξιλαρακι. Γενικα ήταν πολυ γλυκεια και ευχαριστη στη διαρκεια της συνουσιας
Την συστηνω τουλαχιστον για μια φορα.
Η πισω πορτα της φαινονταν αδουλευτη αν και την δινει. Οταν μαζεψω τα απαραιτητα για το εισιτήριο θα παω ξανα για να μπω και απο εκει.
Η υπηρεσια πριν φυγω με ξαναπιασε στη παρλα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαουρίτα
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.427
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού