Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295086
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθες βρέθηκα στο Όρος των ελαιών (από τα λάδια που βάζουν τα κορίτσια) και αν και δεν το ειχα προγραμματίσει, είπα να παω να δω αν παιζει η Πενυ. Η Πενυ, η πολύφημη και ακριβοθώρητη που δουλευει μονο βραδυνη και δεν δινει την ευκαιρια στα παιδια του κατηχητικού (σαν και μενα) που δεν εχουν συχνες βαρδινες εξοδους να την χαρουν. Στα 36/36Α δουλευαν η Κλαουντια, η Σαμπρινα (κώλος με κυτταρίτιδα αλλά σέξυ γενικά), η Εβελινα (αυτή νομίζει ότι είναι κάποια, ουτε το 10% της Αλίνας δεν πιάνει) και η Κέλυ. Η Κλαουντια ήλθε στο σαλόνι με το παντελόνι. Δυο εκδοχές: Ειτε οι γάμπες της και ο κωλος της είναι χάλια, είτε νόμιζε ότι ήλθα σε επίδειξη μόδας. Η Κέλυ μου έβαλε τα βυζιά στη μούρη, που ομολογουμένως είναι πολύ ωραία από πάσης απόψεως (αφή, μέγεθος, ευωδιά). Καμία όμως δεν με έκανε να χάσω τον στόχο μου (την Πένυ), ειδικά όταν η τσατσα μου είπε ότι θα δουλεύει αύριο (σήμερα). Έκανα και ένα διερευνητικό γυρο στα περιξ. Στο 55 μια στεκα που το επαιζε Ιταλιδα. Της μιλησα Ιταλικα και καταλαβε οσο και ο καναπες που καθόμουν. Μια Χριστίνα ομορφουλα μελαχρινή στο 60-κατω. Στο 42 η Μαριάνα που παλια ήταν στα 36
Σήμερα λοιπον καρφωτός στην Πενυ, παραβολο στη κυρία που είχε διακοσμηθεί σε τάρανδο και κατ’ευθειαν στο δωματιο χωρις σαλοναρισματα.
Το δωματιο δεν ειχε ζεστο νερο να πλυνω τον φουστο και γιαυτο το 7 στη καθαριοτητα.
Στη τηλεοραση μια πορνοσταρ με ωραίο εκφυλο προσωπο τριβονταν και πρότεινε τον κωλο της. Η κωλοτρυπιδα της έχασκε σαν σήραγγα του ΟΣΕ.
Η θεά εισηλθε και αρχισε να λικνιζετε καυλωτικά μπρος στον καθρεπτη στον ρυθμο της μουσικης. Σηκωθηκα και κόλλησα πανω της. Φάτσα ομορφη και σεξυ με γωνιες. Μάτια γαλανά μεγάλα, όμορφα, λάγνα. Στόμα αισθησιακό, στήθη 2-αρια σφικτά με ωραίες ρώγες. Διαφορικό και ανάρτηση πολύ καλές. Ο ορισμός της σέξυ γκομενας. Μίγμα ομορφιάς, λαγνείας, γλυκύτητας και πουτανιας, τρομερά ισορροπημένο.
Την φορτωσα ειλικρινή κομπλιμεντα. Φιλησα τα κωλομερια της και τα βυζια της, την χάιδεψα παντού και ανταπέδωσε. Ευχαριστήθηκε που καύλωσα χωρίς να μου τον γλύψει. Μόνο που σε βλέπω καυλώνω της ειπα.
Πίπα με πολλές παραλλαγές, βαθιά, γρήγορη, αισθησιακή, φτυσίματα. Cow girl και reverse cow girl για σεμινάριο. Ιεραποστολικό με τρίψιμο κλειτορίδας, με τρέλανε στα κωλοσκαμπιλα, ήθελε να της τον σπρώχνω πιο δυνατά. Τελείωμα σε ένα από τα καλύτερα πισωκολλητά που έχω κάνει.
Σε όλη την διαρκεια της συνουσίας, βρισιες να εναλλάσσονται με γλυκόλογα, να μου λεει ότι είναι πουτανα και της αρεσει να γαμιέται. Εγώ να της λέω ότι είναι καριόλα γιατι δουλευει μονο βραδυνή. Τρομερή συμμετοχή και καθόλου ψαρωτική
Όταν τελειωσα αγκαλιαστήκαμε και κοιταζόμασταν στο καθρεπτη.
Ντυθηκα και πηγα να φύγω, με φωναξε στο δωματιο υπηρεσιας και με χαιρετισε με μια σφικτή αγκαλια και φιλί στο μάγουλο. Δεν θα κανω ντουζ, θελω να κρατησω το αρωμα της.Έρωτας
Από ότι καταλάβατε την υπέρ-συστήνω. Καντε την Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Πένυ
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2014
''με τρέλανε στα κωλοσκάμπιλα'' τι εννοείς; αυτή σε βάραγε;
16 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ορθως εννοησες
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2