Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 199865
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξεκινησα για τα στουντιο της Βριλησσου με σκοπο να παρω τη Φαιη. Μπηκα πρωτα στο 36 και ειχε 2 κοπελες. Πρωτη βγαινει η Σονια, η οποία αν δεν φοραγε μποτες θα με ειχε κανει πελατη της... Ομορφη παρουσια, με κοιλιακους και μοντελε σωμα. Επισης πολλα υποσχομενη στο σαλονι. 30αρα μου φανηκε, στοχοποιηθηκε! Μαζι της η Λωρα, xl για εμενα αλλα στο πολυ δυνατο σαλονι που εκανε επιασα τον κωλο της και επαθα πλακα. Πετρα!!!
Μετα πηγα διπλα στο 36Α. Βγαινει η Φαιη χωρις σουτιεν και απο το περπατημα της και μονο με καυλωσε... Μοντελε, σχετικα ψηλη, με μεσαιο στηθος οχι στητο αλλα ουτε πεσμενο. Καυλιαρικο καρεδακι το μαλλι της και το προσωπο ομορφο για εμενα, προστυχο! Ποδαρες νουμερο 40 και κωλαρα. Εδωσα το παραβολο, μπανακι και ηρθε! Επισης επικοινωνια αριστη στα εληνικα, τα μιλαει αριστα.
Ηρθε με φορεμενο το στραπ, που της ειχα ηδη πει οτι θελω να ειναι λεπτο, και ηταν μεσα στην καυλα η κοπελα. Της εγλυψα της ποδαρες, μου ανοιξε την τρυπα, με πηδηξε σε στασεις με ιδιαιτερη ευκολια και μου ειπε ποσο της αρεσει το αυταρχικο. Επαιρνε πρωτοβουλιες αλλα παντα ακουγε αυτο που εγω ηθελα. Πραγματικα ειναι στις τοπ 2 μαζι με Μαντονα αλλα αυτη ειναι πιο κοντα εμφανισιακα στα δικα μου προτυπα. Ειναι απο τις περιπτωσεις που πρεπει να κρατας το δεκαρι στην κριτικη...
Συνοψιζοντας, περασα υπεροχα και θα ξαναπαω, συνισταται για τους φαν του αυταρχικου, για τους φαν των ομορφων παρουσιων (στα μοντελε προτυπα), για τους φαν του να κανει η κοπελα οτι μπορει για να περασουν καλα!
Να ειναι καλα η κοπελα!
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φαίη
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2014
Αντί να της σκίσεις τη μουνάρα,της καύλας...σε πήδηξε αυτή...? Κεφάλι σε τοίχο!
14 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αστερι μου εσυ, ολα τα πιανεις!!! Κεφάλι σε τοίχο!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2