Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 163551
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετα απο πολλα ωραια και φαιδρα που διαβασα απο τους εγκριτους συναθλητες και διψωντας για φαιδροτητες με ωριμο μουνι επισκεφτηκα ενα ηλιολουστο πρωινο γυρω στις 10.30 το ιδρυμα της ερημιτου που παιζει να εχω κανει τις περισσοτερε μου καταθεσεις. Κατι με τραβαει σε αυτο δεν μπορω να το προσδιορισω να το πω η ψιλοκαλτιλα που βγαζει σε συνδυασμο με κοπελες που παντα εχουν καλη συμμετοχη. Κοινως δεν εχω πετυχει κοπελα του μαγαζιου που να ειναι κομοδινο η να λενε αλλοι για κοπελες κομοδινα εδω.
Με υποδεχτηκε η μιλφαρα Μονικα με τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα της μονη της δεν υπηρχε τσατσα. "Καπου σε ξερω μου λεει" "Δε γινεται να με ξερεις γιατι ακομα δεν εχω γινει διασημος" της απανταω Γλώσσα Με περναει στο πρωτο δωματιο δεξια οπου παρατηρω σεντονι γεματο λεκεδες και ζηταω αλλαγη. Παμε στο δωματιο του τζακουζι.
Μπαινει μεσα η μιλφαρα και ξεκιναει με αρχιδογλυψιμο κατεβαινει πιο χαμηλα στον προστατη ξανα αρχιδογλυψιμο ανεβαινει πιο ψηλα και δινει ακαποτο τσιμπουκι. Ξανακατεβαινει στα αρχιδια και παει πιο χαμηλα και καταληγει κωλοτρυπιδα! Γκοολ Γλώσσα
Τη στηνω στα τεσσερα στρωνει και μια πετσετα στα γονατα της γιατι ειχε βαλει κρεμα λεει σο σωμα να δειχνει πιο μαυρισμενη. Αυτη η κρεμα δεν εκανε καλο στη συνεχεια...Money Mouth Παω να διεισδυσω με φορα γιατι υπεθεσα οτι θα ειναι πηγαδομουνα με τοσα γαμησια που εχει φαει στη ζωη της αλλα επεσα σε τοιχο! Πολυ στενο μουνι "Καλα μωρη της λεω τι στενη μουνα ειναι αυτη που εχεις?" "Εισαι ο πρωτος για σημερα σκισε με δυνατα να μου την ανοιξεις. Αρχιζω το σφυροκοπημα που ομολογω οτι το απολαυσα γιατι και ο κωλος της ειναι πολυ ωραιος και ειχα ωραια θεα.
Στη συνεχεια καθομαι στο κρεβατι και την καθιζω πανω μου στη σταση λωτου. Τραβαω τα χερια της προς τα κατω, το κορμι της γερνει προς τα πισω και εχω θεα στα βυζια της. Πραγματικα τι υπεροχοι βυζοι ειναι αυτοι. Τι ρωγαρες απιστευτες. Βουρ στο πατσα πολυ δυνατο ρουφηγμα και δαγκωμα στις ρωγες μεχρι στιγμης οι πιο γαματη ρωγα που εχω δοκιμασει. Στη συνεχεια ξαπλωνει ιεραποστολικα και αρχιζω να την πηδαω με μανια...και εδω αρχιζει η καταστροφη.

1ον στο στομα μου βγαινει μια δυσαρεστη γευση (ηταν απο την ηλιθια κρεμα που ειχε πασαλειφτει)
2ον Ισως το οτι τα σωματα μας δεν βρηκαν χημεια και δεν ταιριαξαν
και 3ον μια ιδεα που μου μπηκε στο μυαλο οτι πηδαω την αγαμητη θειτσα της γειτονιας μου κανοντας ψυχικο
οδηγησαν σε πληρη απωλεια στυσης.
Αλλα μπραβο στη μονικα εκανε τεραστια προσπαθεια να με επαναφερει με διαφορα καυλωτικα προστυχα κολπα και ενω μου εχει ξανασηκωθει της λεω στησου στα τεσσερα να σε γαμησω δυνατα να χυσω. Στηνεται και εκει συμβαινει κατι περιεργο με το που μπαινω μεσα της σαν εκρηξη εκσπερματωνω αμεσως.
Συνολικα αρκετα καλη καταθεση με πολλα προκαταρκτικα και διαφορα παιχνιδια και φουλ ανεση χρονου. Ανετα θα ξαναπηγαινα για να βρουμε το ρυθμο μας και να κανουμε πιο αρρωστα και βρωμικα γαμησια Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.285
Πόντοι:
1.600
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Apollo64

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού