Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150906
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η νύχτα και η μεγάλη Σαββατιάτικη τσάρκα έφταναν στο τέλος τους, και από ώρα στα αυτιά μου ηχούσαν τα παράπονα του συνοδοιπόρου μου lagonissian, για την άσχημη εμπειρία του με την Λυδία. Δεν ήθελα να έχω παρόμοια κατάληξη, έτσι επέλεξα για την κατάθεση μου κάτι σίγουρο. Και το όνομα αυτού : Λένα.
Μια ώριμη γυναίκα από την Ρωσία, ξανθιά με τα έτσι και αλλιώς ανέκαθεν κοντά μαλλιά της, σε νέο χτένισμα ala garcon. Σώμα χυμώδες, αφράτο σε καμία περίπτωση παχύσαρκο, με την όποια χαλάρωση μπορεί να έχει το σώμα μιας γυναίκας που έχει περάσει τα δεύτερα ….αντα της ζωής της. Στήθος πλούσιο, φυσικό, απαλό στην αφή, περιφέρεια καλοβαλμένη. Πρόσωπο γλυκό, αλλά και sexy, μόνιμα χαμογελαστή, σε παραπέμπει στην γειτόνισσα με την οποία είχαμε, αρκετοί από εμάς, κάποια εφηβική φαντασίωση.

Μόλις είχα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου όταν γελαστή ήρθε στο δωμάτιο. Ξαπλώσαμε, μιλήσαμε λίγο, για να ξεκινήσει τα πλούσια προκαταρκτικά της. Χάδια, γλειψίματα, φιλιά από τη κορυφή έως τα νύχια με καλή τεχνική, πολύ πάθος και χρονική διάρκεια.
Καραμέλωμα στα @@κια και πάρα πού καλό στοματικό-μια πολύ ευχάριστη έκπληξη-χωρίς καθόλου χέρια, με αργά βασανιστικά ανεβοκατεβάσματα του κεφαλιού της , μόνο στην βάλανο για αρχή και στην συνέχεια όλου του «μικρού Cheyenne». Παιχνίδια με την γλώσσα, χτυπήματα στα μάγουλα εμπλούτιζαν το όλο σκηνικό.
Η ανταπόκριση της, άριστη στην δική μου περιποίηση και στο στοματικό μου, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα. Όπως ήταν ξαπλωμένη, πλησίασα γονατιστός επάνω στο στήθος της για να μου προσφέρει ένα ποιοτικό Ισπανικό που κατέληξε σε νέο στοματικό σε αυτή την θέση καραμελώνοντας ταυτόχρονα τα @@κια ενώ εγώ παράλληλα να χαϊδεύω το «γατάκι της».
Με την Λένα στα τέσσερα στη άκρη του κρεβατιού και εμένα όρθιο ξεκίνησε το sex Συμμετοχή ιδανική, στησίματα σωστά, εναλλαγές αργού με γρήγορο σφυροκόπημα για αρκετή ώρα, για να συνεχίσουμε ιεραποστολικά εν μέσω φιλιών, σφιχτών αγκαλιών με πολύ πάθος και ένταση. Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα και μιλήσαμε αρκετά μέχρι την αποχώρηση της από το δωμάτιο.

Με την Λένα έχω καλή χημεία, η εμφάνιση της με φτιάχνει αρκετά και στο κρεβάτι είναι δύναμη. Έχει «πιάσει το νόημα» και είναι αρκετά γενναιόδωρη, υπομονετική, δεκτική και ότι ενδεχομένως μπορεί να χάνει από εμφάνιση, μιας και έχει να ανταγωνιστεί πολλές νεαρές κοπέλες στον χώρο των studio, το αντισταθμίζει με την άψογη παρουσία της στο δωμάτιο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Εμένα με καλύπτει απόλυτα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών του καθενός…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λένα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού