Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156539
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την κοπέλα την είχα πάρει πριν μερικούς μήνες στον Βαρδάρη με καλές εντυπώσεις, τώρα είναι μόνιμη στο Νο3 των τριδύμων. Πέρασα από κει με αποκλειστικό στόχο το κωλαράκι της που το δίνει με 50ε. Περιγραφή: Καστανόξανθη με μεσαίου μήκους μαλί, γύρω στο 1.60, γλυκιά φατσούλα, ωραίο petite κορμάκι με φανταστικό κωλαράκι *ΑΛΛΑ* έχει εμφανή σημάδια (ραγάδες) από εγκυμοσύνη στην κοιλιά και κυρίως στο στήθος, όπου έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Στο δωμάτιο δεν βγάζει τον στηθόδεσμο, εγώ της τον ξεκούμπωσα με τον τρόπο μου, τι το ήθελα. Τέλος πάντων εγώ δεν χαλιέμαι από κάτι τέτοια, συμβαίνουν αυτά στις γυναίκες, εύχομαι το κορίτσι να το τακτοποιήσει το θέμα στο μέλλον σε ένα καλό πλαστικό. Κατά τ΄άλλα είναι πολύ σέξυ κοριτσάκι, απλά αφήστε τον στηθόδεσμο on.

Μπήκε ενώ ξεντυνόμουν, κάπου με την γλύκα της και την άνεση της με έφτιαξε πολύ γρήγορα. Προκαταρκτικά φιλιά στο σώμα ενώ μου τον έπαιζε πάρα πολύ καλά, με έφερε στο 100% πριν πάμε καν στο τσιμπούκι το οποίο και αυτό ήταν πολύ καλό, αλλάξαμε τρεις θέσεις έτσι. Πρώτα στα τέσσερα μουνάκι όπου είναι πολύ στενή (όπως μου είπε και η ίδια με περηφάνια) και έπρεπε να κρατηθώ. Κωλαράκι στα τέσσερα με σπουδαία θέα στον καθρέφτη, άρχισα να της τον βάζω και να τον βγάζω ξανά και ξανά, η ίδια κουνιόταν με πολύ έξυπνο γκαβλωτικό τρόπο μπρος και πίσω, κάπου το κακό δεν άργησε να συμβεί. Δεν νομίζω να άντεξα πάνω από 10 λεπτά, ήμουν φορτωμένος και έχει τον τρόπο της να σε γκαβλώσει και να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα. Στο σπίτι αργότερα ήμουν τόσο ακόμα γκαβλωμένος που χρειάστηκε να τραβήξω μια έξτρα για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ. Συνοψίζοντας σε μια πρόταση: τσιμπούκι, μουνί, κώλος, όλα μια τέλεια αίσθηση.

Κλείνοντας να κάνω ένα μικρό συγκριτικό τεστ για τις τρεις κορασίδες που ξεχωρίζουν για εμένα στο Casa d'Amore και δίνουν το κωλαράκι τους σε εμάς τους γκαβλιάρηδες: Χριστίνα, Κλαούντια και Ιζαμπέλα (αφήνω έξω τις παλιές καραβάνες τύπου Νικόλ και Εβελίνα κλπ., ο κόσμος τις ξέρει). Αναλυτικά η καθεμία:

-Το Χριστινάκι είναι για πολύ βιτσιόζικα πορνογερίστικα γούστα, είναι άγουρο χαριτωμένο κοριτσάκι, δεν της λες γυναίκα ακόμα. Νιώθεις κάπως μαζί της, έως ότι κάνεις κάτι πολύ ανώμαλο (κοιτάς τον καθρέφτη και λες θα πάω στην κόλαση έαν αυτή υπάρχει). Αντέχει ΠΟΛΥ σφυροκόπημα από τον κώλο. Δεν είναι για γούτσου-γούτσου φάση αν και είναι η πιο ομιλιτική από όλες. Αν νιώθετε εύκολα ενοχές, παραλείψτε την.
-Η Κλαούντια πολύ καλή, με αφήσε να μεταχειριστώ την κωλοτρυπίδα της όπως ήθελα (δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και σε εσάς). Πιστεύω ότι θα βγάλω πολύ καλά γούστα μ΄αυτήν στο μέλλον.
-Η Ιζαμπέλα είχε την καλύτερη αίσθηση από τις τρεις, άγγιζε την τελειότητα (πως τον λέγαν τον τύπο;;). Έχει αυτήν την ανοιχτή κωλοτρυπίδα που κοιτάει προς τα πάνω και σε προσκαλεί να μπεις μέσα. Άνετα η Νο1 επιλογή για να γαμήσεις κώλο στην βραδυνή βάρδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2014
Κατι τετοια γραφετε και δεν μπορω ν' αγιασω Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1