Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία ενδεικτικη.μπουκαρισα στο κατάστημα στοχευμενα για να φυστικωσω την κλαουντια, που τόσα καλά έχω ακούσει και διαβάσει γι'αυτήν.τελικά αποδείχτηκε ψιλολαθος επιλογή.και εξηγώ.
καταρχήν να τονίσω πως η κοπέλα αν και εμφανισιμη γενικά,δεν ειναι του γουστου μου.προτιμώ τα μελαχρινα και πιο μπαμπατσικα μωρά.οφείλω να τονίσω πάντως ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο ωραίο και καθαρό μουνι είχε.
Τέλος πάντων πληρώνω το αντιτιμο, μπουκάρω στο δωματιο και μετά από λίγο, αφού είχε πιάσει ψιλή κουβέντα με έναν συναγωνιστή,εμφανιζετα η τυπισσα.
αφού λέμε δύο μαλακιες,ξεβρακωνομαι, ξαπλώνω και αρχίζει ένα αρκετά ενδιαφέρον γλειψαρχιδι,υγρο με λίγα φτυσιματα..στη συνέχεια βάζει το καυλι μου στο στόμα της και μου παίρνει μια πια όχι παραπάνω από ένα λεπτό.μονότονη με πολύ χέρι και με μια και μοναδική προσπάθεια να τον βάλει λίγο πιο βαθιά χωρίς βέβαια να κάνει κάτι ιδιαίτερο.πέρασμα καποτας και έναρξη κυρίως πιατου με ιεραποστολικο.εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι ρεφαρε κάπως,καθώς πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα και ζέστανε κάπως η ατμόσφαιρα.επόμενη σταση με αυτή στο πλάι και τέλος στα 4 χωρις να συμβεί κάτι ιδιαιτερο το οποίο να θυμάμαι έντονα.
Σε γενικες γραμμές ήταν ένα πολύ στανταρ γαμησι το οποίο βρίσκεις παντού,ακόμα και στη φυλής με ένα εικοσαρικο, οπότε την κοπελα δε θα την τιμήσω ξανά.
Αυτά από εμένα,να περνάτε καλά και να γαματε αβερτα! !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού