Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αλλη μια γκομεναρα που εκανε τον πουτσο μου να σειετε με τεκτονικους σεισμους.Η Νικη(Γερμανια)

Ψηλη,βυζαρες,κωλαρα και πολυ ωραιο λεπτο σωμα.Βεβαια απο οτι την εκοψα ειναι καμια 30αρα αλλα οκ.40 ευρω και εφυγα πετωντας.

Πρωτη φορα εμπαινα στην Κεφαληνιας και ομολογω πως ειναι απιστευτος χωρος,ιδιως ο καθρεφτης στο ταβανι κανει το σκηνικο απιστευτο.Εδω ανακαλυψα και μια αλλη τρελα.

Επειδη αργουσε πολυ η Νικη γουσταρα να περπαταω στο δωματιο γυρω γυρω και να μαλακιζομαι.

Ηρθε τελικα και αρχικα της ζητησα footjob.Μου λεει μονο με τα ψιλοτακουνα αν ηθελα αλλα επειδη το θελω το εργαλειο μου της ειπα οχι και ειπε και αυτη οχι.Μετα με ρωτησε αν ηθελα μασαζ και ειπα οκ.Εκανε για λιγη ωρα οχι με πολυ δυναμη αλλα καλα.

Τραγουδαγα τον εθνικο υμνο της Γερμανιας οσο μου εκανε μασαζ κατι που εδειχνε να μην γουσταρει.

Μετα μου βαζει καποτα και αρχιζει πιπα.Η γκομενα καθισε με εναν τροπο που δεν μπορουσα να πιασω τπτ μιλαμε.Αλλα αρκετα καλη πιπα,βιαιη YEAH!!!.Tον επαιζε και λιγο ταυτοχρονα .Μετα σταματει μονη της και της λεω να ερθει απο πανω.Πολυ καλη σαν να κανει ιπασια.Σφιχτο μουνι επισης.Επαιρνα ματι το σκηνικο στον πανω καθρεφτη,πολυ γαματα.Σιλικονατες βυζαρες και βελουδινο δερμα με κωλαρα με εκαναν να ταξιδευω.Κουραστηκε οποτε της τον βαζω απο μπροστα.Απαισιο στησιμο σαν να κανω push-ups.Με την ευκαιρεια αρχισα να γαμαω πολυ γρηγορα για να γυμνασω και λιγο τους κοιλιακους.LOL

Μετα ερχεται στα 4 με επισης σκατα στησιμο.Αυτη τη φορα εκανα πολυ καλους ραχιαιους.Επισης η γκομενα δεν εβγαζε βογκητο.Εχει ομως σφιχτο μουνακι.Γουσταρα να τον βγαζω και να της τον βαζω συνεχεια.

Βεβαια επειδη ειχε περασει η ωρα και αρχισε να νευριασει οι κινησεις τις εγιναν αποτομες και βαρβαρες.Γνησιο γερμανικο DNA.Ειναι οι στιγμες που το γαμησι εξελισεται σε τραγωδια.

Με μαλακιζε βιαια,φωναζε που αργουσα,δεν ηθελε να την χουφτωνω επειδη ειχα ιδρωσει λιγο,η τσατσα δυναμωνε τη μουσικη –γαματος τροπος- και τετοιες καφριλες.Η γκομενα δεν ηξερε τι εκανε.Μια ανεβαινε απο πανω και γαμιοταν βιαια,μια μου τον επαιζε.Τεσπα.

Εχυσα με αυτη απο πανω.Very good.Με τετοια ιπασια πως να μην γουσταρω.

Μετα πηγε στη βρυση πεταγε νερα πανω της τραβαγε χαρτια ,το εκανε μουνι το δωματιο και εγω τραγουδαγα παλι τον εθνικο υμνο της Γερμανιας.

Τη ρωτησα τι επαθε και λεει να μην αργω τοσο.χαχαχα

Περιερφη γκομενα και ντροπη για στουντιο να εχει η πουτανα συμπεριφορα ξεπετας στα 40 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Νikki
Υπηρεσίες
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού