Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο πρωί και με ορέξεις ανεβασμένες έψαχνα να βρω ένα μαγαζί στα βόρεια. Επιλογές αρκετές και αξιόλογες και ήμουν αναποφάσιστος. Τσέκαρα και το μαγαζί δίπλα στη Renault από το οποίο στο παρελθόν με είχαν ενοχλήσει κάποιες συμπεριφορές υπηρεσιών και είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω! Όλοι γνωρίζουμε βέβαια ότι αυτές οι αποφάσεις παίρνονται με λάθος κεφάλι και τελικά νικήσει το κάτω. Τη Λίντα την είχα βάλει στόχο για πολύ καιρό, αλλά κάτι οι ώρες που δεν βόλευαν, κάτι οι περιορισμένες εμφανίσεις της, κάτι ανακοινώσεις προγραμμάτων από το site του μαγαζιού που τελικά δεν ήταν εκεί, είχαν καθυστερήσει τη συνάντηση μας!
Πήρα λοιπόν την απόφαση και κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Με υποδέχεται η ευγενέστατη υπηρεσία (κάτι που δεν μπορώ να πω για τις προηγούμενες...) και μου παρουσιάζει το κορίτσι. Ένα απλό σαλοναρισμα, χωρίς πολλά πολλά, σε σημείο που κάποιοι θα το έβλεπαν ως κακό σημάδι. Ήμουν αποφασισμένος όμως... Πληρώνω τα 70€ για 69 και μπαίνω στο δωμάτιο. Ο χώρος πολύ καθαρός και περιποιημένος με σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες μιας χρήσης. Μετά από ένα φρεσκάρισμα και αναμονή πέντε λεπτών, εμφανίζεται το κορίτσι μόνο με την πετσέτα της. Από εμφάνιση μάλλον περιττά τα σχόλια μιας και είναι πολύ γνωστή στο χώρο και μάλιστα με πολύ καλές κριτικές αλλά για όσους δεν γνωρίζουν κανονική όχι skinny, βύζανες με πολύ ωραία ρώγα που ανταποκρίνεται άμεσα στα παιχνίδια και κωλος ιδανικός για χουφτώματα και σφαλιαριτσες.
Στα του αγώνα τώρα, επιθετικό ξεκίνημα, να μου δίνει τις βύζανες της στο στόμα, άλλο που δεν ήθελα, και ξενιναει ένα στοματικό με περιποίηση της περιοχής, άλλο πράγμα. Γύρισμα σε 69 όπου η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Στο κυρίως μέρος τώρα ξενικά με reverse cow girl εναλλαγή σε πισωκολλητο και ξανά cow girl. Σε όλες τις εναλλαγές πέρασμα από στοματικό και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Εκεί που περίμενα να τα μαζέψει και να φύγει, είχε περάσει και η ώρα, ξεκιναει ένα μασαζακι που έκλεισε ευχαρίστα τη συνεύρεση μας. Τα είπαμε και για κάνα πεντάλεπτο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επομένη φορά.
Εννοείται ότι όπου την ξαναβρώ δεν θα την αφήσω, αν και μου είπε ότι θα κάνει περιορισμένες μέρες εμφανίσεις.
Αυτή ήταν η δικια μου εμπειρία με την Λίντα τη Γνωστή και θα την επαναλάβω με την πρώτη ευκαιρία. Συνήθως λέμε ότι η συγκεκριμένη εμπειρία είναι προσωπική και κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, αλλά νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα, συμφωνούμε όλοι!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
GEKAS
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
141
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2014
Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα 100%
Οι συμεπριφορα καποιων υπηρεσιων ειναι ο βασικότερος λόγος που δεν επισκέπτομαι το εν λόγω studio στις τσαρκες μου.
Μακαρι να αλλαξαν νοοτροπια.
Για την Λιντα δεν εχω κατι παραπανω να πω. Κορυφαια εδω και χρονια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1